Волво Клуб - България

Пълна версия: Покупка на v50 с фабрична газ.
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте, потърсих с търсачката, но не видях никъде подобна тема, затова реших да отворя нова...

От известно време заглеждам едно v50 комби, бензин 2.0л 145 к.с. от 2010г.

Днес го видях...

Въпросите ми са няколко...

Има ли изобщо такова животно като v50  с фабрична газ? Аз за пръв път чух... Газовото било БРЦ... В колата има някаква книжка от волво за газовото... Има сервизна книжка водена до преди 20000 км... Колко е истинска само продавача си знае... Всъщност има ли начин да проверя историята по VIN онлайн или в МП?

Има ли характерни слаби страни при тази модификация и какви са те? Има ли възможност менютата да бъдат преведени на английси от италианси?

При запалване на място в първите 1-2 минути оборотите играеха между 900-1100 след това се стабилизираха... Според продавача било понеже не е карана, ама не очаквам да ми каже друго... При сервизиране при него ми обещава 6 месеца гаранция, което все пак ме кара да се замися сериозно, щото колата въпреки че има дребни забележки (лек удар отляво, в следствие на който има 2 много малки деламинации в долната част на фара, около 1-2 см и леко разминаване на бронята и калника, може би около половин см, както и няколко драскотини по "висящата конзола", или както е прието да се нарича централната конзола в купето) ми хареса..

Всякакви съвети и идеи са добре дошли..

Благодаря предварително!
Ако колата е тази от Темпото взимаш я и я закарваш до В+3 преди покупката и си свиркаш...

Sent using Tapatalk
(03-30-2019, 06:48 PM)ivobivo написа: [ -> ]Ако колата е тази от Темпото взимаш я и я закарваш до В+3 преди покупката и си свиркаш...

Sent using Tapatalk

Тя е, ама нещо ми подсказва, че няма да ми дадат... В интерес на истината не съм питал.... Дали ще имат транзитни номера, да я закарам с тях?
Ако не ти дадат с транзитни или на репатрак, може да вземеш някой от В+3 за половин час и да я провери на място - и в двата случая ще си платиш, но поне ще ти е малко по-спокойно, когато се разделяш с 10 бона... успех

Sent from my mobile device using Tapatalk