Волво Клуб - България

Full Version: Оригинални щори за XC90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Здравейте,

Интересува ме дали някой има оригинални щори за XC90, за да сподели впечатления. В Англия има няколко обяви, но при цена от около 200 лв. ми се ще да събера първо отзиви дали си струва. На малкия му пече като се вози и започва да мрънка, та трябва да намеря някакво решение за лятото. За момента съм сложил от тези, който са с вакумчетата, но не пазят достатъчно добре. Гледам, че има едни от плат, които се слагат върху цялата врата, обаче това нещо не си го представям как се държи при скорост от 140 км/ч на магистрала. Да поясня, че стъклата не са затъмнени все още и може би това ще е първата стъпка, но ми се ще да събера мнения за щорите.

Благодаря предварително на всички отзовали се.
Повечето ХС90 фабрично са затъмнени (поне по мои впечатления), виж дали едно фолио няма да ти свърши работа.
Моето няма фабрично затъмнение. Това най-вероятно ще стане първата стъпка, но ми се ще някой с оригинални щори да изкаже мнение дали вършат работа. В този ред на мисли за затъмнението, може ли да да препоръчате добър човек в София, който да работи с качествени материали. Единствения, който аз съм ползвал преди години беше във Варна, но не ми се разкарва пак до там заради затъмнението.
за фолиране на прозорците аз се спрях на Румен от ПроТИнт Работят с качествено фолио с ув защита и дава 7 години гаранция. http://www.protint.bg
Благодаря за препоръката. Ако има и други мнения и препоръки, ще съм благодарен.
Моето е с тонирани стъкла фабрично. Никак не помага при бебе на задната седалка. Пече ли му в очите няма оправия. Аз съм сложил две застъпващи се от тия с вакуумчето и към момента нещата са що-годе добре, понякога пак не е щасливо бебето но вече са рядкост тия случаи.
(06-10-2019, 11:42 AM)glamav Wrote: [ -> ]Моето е с тонирани стъкла фабрично. Никак не помага при бебе на задната седалка. Пече ли му в очите няма оправия. Аз съм сложил две застъпващи се от тия с вакуумчето и към момента нещата са що-годе добре, понякога пак не е щасливо бебето но вече са рядкост тия случаи.

Както и подозирах, само тонирането няма да свърши работа. Точно същия филм с двете застъпващи се щори го играем и ние в момента и се опитваме да му слагаме слънчеви очила Smile Добре, че ги търпи. Силно се надявах някой да има фабрични щори и да сподели опит, но като гледам ще си продължаваме така. Все пак може би ще прибегна поне до тонирането. Благодаря на всички отзовали се и ако имате и други препоръки за добър майстор за тониране в София, ще съм благодарен.
Колега, просто отиди при някой който слага фолио и погледни към слънцето през плака с 70-80% затъмнение. Аз на предишното комби бях със сдвоени щорки с вендузи, а сега XC90 ми дойде с 70% затъмнение и старите щори направо ги харизах с комбито, т.к. малчо отзад си е много щастлив. Ако сега трябваше да слагам фолио, щеше да е на 80% защото задната щора на багажника си седи в мазето и да не се гледа много...

Sent using Tapatalk
Ама то това тониране не е една беля, моя като порастна малко седи и маха на някой през прозореца и се чуди защо го игнорират, а те просто не го виждат хората.
Това със светенето в очите е докато станат на 3-4, после е лесно. На 7 го сложих на бустер седалката и беше ужасно щаслив.
Благодаря за мненията на всички. Очевидно ще отидем на варианта със затъмнение пък после ако трябва да се маха, ще видим как ще го изиграем Smile
Pages: 1 2 3 4 5