Волво Клуб - България

Пълна версия: D5T5 - VDASH
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Някой ползвал ли е тази диагностична програма? Плюсове и минуси спрямо VIDA-та? https://d5t5.com/ , всъщност програмата е VDASH , тегли се от сайта, има и безплатна версия с ограничени възможности.
Инсталира се бързо и лесно под Windows 10. Нямах време днес да я "разцъкам", но на първо четене ме заинтригува. Има възможности за смяна на езика на бордовия компютър, за сваляне и качване софтуер на модули и т.н.
Смених си езика и отключих СЕМ. Хардуер още не съм сменял да видя как ще се справи с наливането на софт.
Като диагностика, май с Вида по-подробно са показани грешките.

Изпратено от моят MI 8 с помощта на Tapatalk
За езика, смяна от какъв на какъв? Има ли нужда от допълнителен файл, или си ги има езиците в самата програма? Отключването на СЕМ какви предимства дава?
(09-18-2019, 05:03 PM)pamporov написа: [ -> ]За езика, смяна от какъв на какъв? Има ли нужда от допълнителен файл, или си ги има езиците в самата програма? Отключването на СЕМ какви предимства дава?


От Италиански на Български. На сървъра им си има всичко, нищо не правиш, само плащаш няколко минути са нужни. При Ники е по-ниска цената, но сме в различни градове.
СЕМ се отключва, ако правиш после замяна на някакъв чарколяк и има нужда от обучение. Ако е заключен не може. Само при официален дилър.


Sent from my iPhone using Tapatalk