Волво Клуб - България

Пълна версия: Ръководства за ремонт и полезни PDF-и
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте колеги, това е първият ми пост във форума и искам да споделя с Вас ръководства за ремонт и разни PDF файлове за монтаж на допълнително закупени аксесоари. Има ръководства за двигатели 2.4D, 2.4, 2.5Т,2.9, 3.2, 4.4, ръководства за 850, 940, 960, електросхеми за същите и за моделите до 2005г. и още куп неща.  Обема им е около 2.4 GB и нямам как да бъдат качени тук, за това в момента ги качвам в Гугъл диск и ще направя папката общодостъпна (само да разбера как става). Прикачвам няколко принт скрийна, за да добиете представа за файловете. Надявам се да бъдат полезни. 
Поздрави!
Ето го и линка 

https://drive.google.com/drive/folders/1...sp=sharing
Звучи добре и благодаря за желанието...в google drive може да направиш една папка и там да изсипеш всичко в под-директории а после главната папка може да я споделиш за чететене като кликнеш на нея със десният клавиш и избереш "Get shareable link" и от прозорчето копираш линка който ще ти се появи под зеленото плъзгаче...нещо от вида https://drive.google.com/open?id=1X_lmVr...wSskBZSzBP
Готово, пуснах линка. В папката кръстена Волво има още 4 папки също като на скрийншота. През телефона обаче не се виждат, или поне аз не ги виждам. Моля колеги, да кажете, дали като отваряте линка през компютър, всичко е наред и се вижда и е достъпно.
Поздрави
Здравей, Пенко...влезнах в папката ти VOLVO през компютър, но вътре не виждам под-папки а само файловете...
Вече трябва са е както трябва. Коригирано е и има още информация в 4 папки, които трябва вече да са видими.
Поздрави.
Здравейте Колеги
Имате ли за Волво 240 ?
Аз ще кача каквото имам
(11-25-2019, 06:36 AM)Komtelec написа: [ -> ]Здравейте Колеги
Имате ли за  Волво 240 ?
Аз ще кача каквото имам

Ако ти трябва нещо конкретно свиркай.