Волво Клуб - България

Full Version: добавки
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Искам да попитам криели опасност използването на добавка за почистване на горивната система. Купих една опаковка PRO TEC COMMON RAIL CLEAN &PROTECT и съм намислил като ми се открие дълъг път да изгоря един резервоар с тази добавка но ми се върти в главата да не вземе да стане някой сакътлък затова реших да попитам за възможните рискове .
За нафтата винаги ползвам добавка и определено съм доволен но такава за почистване не съм използвал. То първо трябваше да питам и тогава да я купувам ама здраве да е ...
Аз все си мисля, че БГ нафтата износва дюзите не ги запушва та да трябва да се "чистят" с добавки. Ако са се скапали няма добавка, която да ги върне към живот. Ремонт си трябва.
Същата добавка съм слагал на жената на колата 1,6хди в минимално количество нафта 5-6 литра. След като я изгоря почти до края заредих и от тогава двигателя подобри работата си. Не и се плаши и слагай смело.
Продукта е направен да помага, не да вреди. Когато човек пие лекатства ги пие за да му помогнат и с добавките при колите е така.