Волво Клуб - България

Full Version: Покупка на волво XC 60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте на всички. Дойде времето и аз да се ъпгрейдна във волво генерацията. Досега а и все още карам вече 5-та година волво s60 BiFuel 2,4 i. Но домочадието расте и вече сме петима. По тази причина мисля да "мина" на XC60. Разглеждах доста обяви и доста изчетох по форумите. Спрял съм се на следните 3 екземпляра. Ще се радвам ако някой от съфорумците са гледали съответните автомобили и споделят мнението си за тях.

 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=21583921942572425

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac...ink=fa8jxp

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac...ink=fa8jxp

Ще се радвам ако някой ме насочи коя от тях си заслужава.
Ти щом си ги вкарал в извадката си заслужават и трите...
Но аз на пръв прочит бих огледал закупената от МП България - най-малкото ще излезнат всякакви обслужвания и ремонти до скоро, а и като цена е добра.
Втората бих пропуснал, а на третата, продавача явно иска да направи и малко печалба от закупуването й от Белгия, но това е въпрос на договорки между страните. Иначе ми изглежда най-лачена но 4 бона отгоре са си 4 бона Smile
Споделям горното мнение. Поискай ковид-19 оферта за белгийката.

П.П. Най-хубавата бира е от Белгия Smile
Някой от София може ли да огледа колата и да каже дали си заслужава да пътувам от Казанлък до София за оглед?
Здравей отново колега,
един бегъл оглед може да удостовери че колата е там и че мотора и гумите са на място. От огледа по снимките лично на мен колата ми допада много. А ако има скрити дефекти по мотор, АСК или Халдекс - това излиза в сервиза.

Ако наистина имаш желание, взимай кеша и пали за Сф, като преди това запази час за оглед в някой доверен сервиз в Сф, аз бих я закарал в МП. Прегледа ще е по-скъп, но пък ще ти изкарат всичко по колата от покупката й. Според мен ще си избиеш парите за прегледа като се попазариш с Кентавър, все пак са известна фирма и не вярвам да продават скраб.

п.п. Гледам къде се намира автокъщата - на досто куцо място (до Орландовци) - далече и от МП и от сервизите, които колегите ги хвалят като отдадени на марката Smile

Успех!
Развитие по въпроса за покупката на XC60.

Софиянката някой я беше купил докато отида в Сф. Тази в Сливен ми казаха да стоя далеч от нея.

Остана тази в Стара Загора..... И днес 12.05. вече мога да се похваля,че съм горд собственик на екземпляра от Стара Загора. 2,4D  163 коня автоматик. На първо четене съм много доволен. На 181 хиляди километра.

[attachment=53332][attachment=53333][attachment=53334][attachment=53335]
А като возия дай мнение как е, ако си карал или возил в ХС90 може и сравнение да направиш?
Здравейте, колеги!

Нов съм във форума и се надявам това да е мястото за подобен въпрос. Никога досега не съм имал волво, макар че съм огромен почитател на марката и планирам скоро да стана един от тайфата с XC60 (или V60, но за предпочитане е първото). Пиша с молбата, ако някой има желание и може, да даде съвет за следната кола, която може би ще гледам скоро, а защо не и да купя, ако е читава.

https://www.cars.bg/offer/5e3ab9425a0ebc62451cc044

Знам, че е трудно да се каже по снимки, но струва ли ви се наред? И по-важното - някой има ли наблюдения от съответния търговец (дали е коректен и изряден). Доколкото разбрах, автомобилът имал пълна сервизна история, но във Волво последната информация за него е от 2014-а, а колата няма номера и едва ли ще мога да я прегледам в МП (парите за прегледа въобще не са проблем, просто физически изглежда невъзможно). И последно - четох много за модела, но ще бъда благодарен, ако някой сподели какво точно да гледам като специфики.

Благодаря много! Ще оценя всяко предложение/идея.
Хубав ден!
(05-13-2020, 01:00 PM)peter.t Wrote: [ -> ]... и едва ли ще мога да я прегледам в МП (парите за прегледа въобще не са проблем, просто физически изглежда невъзможно)...

Не мога да взема отношение по темата за автомобила като такъв, но относно прегледа.. в случай, че продавача не иска да се занимава с временни номера или не иска колата да се кара по пътищата и няма никаква застраховка и т.н., варианта ти е да се закара до сервиза с репатрак. Въпрос на желание от страна на продавача и пари от твоя страна.
Само немога да разбера къде и е FACE LIFT-а
Pages: 1 2