Волво Клуб - България

Full Version: странно тропане отзад
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
возил сьм се в много комбита и всички тропаха ипоскьрцваха отзад,ама понеже сега си е мое,страшно много ме дразни :shock: .Успокойте ме че така си скьрца ипотропва,нали :roll:

Guest

itonev Wrote:возил сьм се в много комбита и всички тропаха ипоскьрцваха отзад,ама понеже сега си е мое,страшно много ме дразни Confusedhock: .Успокойте ме че така си скьрца ипотропва,нали :roll:

Ами по-добрия вариант е някой да влезе в багажника и да идентифицира шумовете. При мен няма нито потропване нито поскърцване. Може и да не е от багажника а от окачването.
аз съм карал две комбита и двете са тракали. Все едно се бие номера в задния капак. Имало е чат пат и други скърцания, които са ми абсолютно непонятни откъде. Като не откривам причина и си мисля, че е нормално. Май всички го имат тоя проблем :roll:
Ами не всички. При мен го няма. А дори и да се появи се проверява от къде идва и се отстранява шума. Може и нещо да има счупена щипка, може да се налага смазване на ключалката. Има едни гумени ограничители в двата края на вратата на багажника, които се въртят и се нагласят на височина. Понякога се оказва че проблема не е в багажника а в някоя от задните врати. Виж си и отделението за резервната гума да не би да ти тропа крика или нещо друго там. Най-добре дай на някой да кара и се опитай да разбереш откъде идва шума и след това си го елиминирай по някакъв начин.
VolvoFan Wrote:Ами не всички. При мен го няма. А дори и да се появи се проверява от къде идва и се отстранява шума. Може и нещо да има счупена щипка, може да се налага смазване на ключалката. Има едни гумени ограничители в двата края на вратата на багажника, които се въртят и се нагласят на височина. Понякога се оказва че проблема не е в багажника а в някоя от задните врати. Виж си и отделението за резервната гума да не би да ти тропа крика или нещо друго там. Най-добре дай на някой да кара и се опитай да разбереш откъде идва шума и след това си го елиминирай по някакъв начин.
човече проверих всичко сецах корите,дьрпах вратата на багажника ,всички тампони по задното окачване проверих и почнах да се самнявам в амортисьорите или тампоните , които са в купето,струва ми се ,че много мьрдат(като живи са)
Здравеи виж да не се е отлепил третия стоп
Здравеи виж да не се е отлепил третия стоп