Волво Клуб - България

Full Version: това нормални цени ли са?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
здравеите колеги. Днес се обадих до мото-пфое за да проверя цената на косумативи за в40 1998г.За вси4ки ремъци и ролки и обтегачи ( общо 6 мисля че са) - 688лв без труд и още към 200 за труд. Това нормално ли е? ако не е - откъде да си ги купя. Притежавам колата от 2 седмици и предвид празниците и смених само масло и филтри и сега е момента за всичко останало , но тез цени..... Confusedhock:
Нормални са, да. Но са нормални за Мото Фое, иначе можеш да минеш и за половината. Потърси някой колега от София във форума и го питай той къде си сменя консумативите.
Ми да де. Точно това питам - от къде да набавя тез консумативи в София, 4е и сервиз ако даде някой,4е и по бира може да пием и по две....
6- ролки ... много бе... това да не е боксер... :lol:
Я дай повече инфо за двигателя /бензин, дизел, мощност, ВИН номер/, че да видя за какво иде реч и мога ли да помогна... :wink:
vin- yv1vw1623wf170447, волво в40, 2.0,140к.с.,1998г,
Така, сега по ред на номерата.

1. Ремък - парт номер - 274338 и 272329=> линк
Ремъка в Скантех е под парт номер 51.2338 ако решиш да им се обаждаш, но цената не я пише на сайта => линк
2. Ролки за ангренажен ремък - 2 броя
- обтягаща ролка - парт номер - 30638277 => линк
- паразитна ролка - парт номер - 8630590 => линк

Лошото е, че никъде не намерих 100% инафо за комплект ремъка плюс ролките. Единствено тук => линк
На повечето места да отделно...
С една дума отиваш в Скантек и там ще ти отворят каталозите и ще те оправят. Със сигурност цената няма да е както в МП. А частите им не са ментета.
мерси на колегите,обадих се в скантех и ми дадоха номера на някой си Добромир, който има сервиз на Кирил и Методи 141 и работи с тях. утре 6те ходя при него, надявам се да е читав. ако имате инфо за него, моля споделете..
Нямаме инфо.
Попитай го майстора какви пари ще ти излезе всичко - части и труд. Да не ти излезе като при МП!
Ако го закършиш много от майстор и цени - обади ми се. Гарантиран майстор който и частите купува от доказани производители. Също така знае какво прави.