Волво Клуб - България

Full Version: Молба за съвет
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,

Вчера разбрах за този форум и веднага се регистрирах с цел да науча повече за Volvo 850.Наистина харесвам този модел и желая да го имам. Дотук добре, но ме притеснява факта, че цената за модели 1996-97год. падна много (2500 - 3500лв.) и започнах да си мисля, че тези модели се избягват, хората не ги купуват и си задавам въпроса "ЗАЩО"?. Дали причината е в скъпите (според познати) части или в нещо друго... Вярвам, че тук ще се намерят добри хора, познаващи този модел автомобили (Volvo850 GLE) за да ме насочат правилно и да ме посъветват какво и къде да гледам и заслужава ли си покупката... Става дума за Volvo 850 GLE (2.0 10V)- 1997г.- 3000лв. Колата е в дижение и добър външен вид с няколко дребни забележки, които не ме притесняват. Предварително Ви благодаря..
Приятелю, добре дошъл във форума. Скоро те чакаме и с автомобил Волво!
За една такава кола такава цена си заслужава отвсякъде, даже е силно подценена. Но какво да се прави - финансова криза. Това според мен е основната причина за ниските цени - тоталната липса на търсене, особено на коли над 10 години. А че Волво не е масов автомобил - това е известно. Причината? Хората не разбират от хубаво!
Така че, нека не те изненадват такива цени, но все пак провери автомобила добре за скрити лимонки!
Успех с избора!
Най-добер пиши от къде си и някой с такова да дойде с теб на оглед :wink: :wink: :wink:
Благодаря за предложението, но не мога да ангажирам никого защото ми е неудобно...Иначе съм от София (Най-голямото село в България) :lol: Колата я гледа един приятел - монтьор и каза, че е добра...Мисля да рискувам и да я купя пък после ще видим... Ще питам за това онова и така... :lol: Благодаря още веднъж...
w6344 Wrote:Благодаря за предложението, но не мога да ангажирам никого защото ми е неудобно...Иначе съм от София (Най-голямото село в България) :lol: Колата я гледа един приятел - монтьор и каза, че е добра...Мисля да рискувам и да я купя пък после ще видим... Ще питам за това онова и така... :lol: Благодаря още веднъж...
Q pa toa! Big Grin
Za nas e 4est i udowolstwie!
p.s. sorry za shrifta ama nemoga da pisha po BDS!
Не съм го казвал, но пак ще повторя: Вземи накой който има такава кола с теб на огледа, че в такъв филм може да се вкараш - ум да ти зайде :roll: :roll: :roll:
Според мене хората избягват 850 поради митовете за много скъпи части и най- вече заради неудобството при паркираане в центъра и малко по- високия разход на гориво. Карам 850 2.0 20V 144 к.с. 1995 г. и това е един прекрасен автомобил. Разбира се всяка кола си има и недостатъци, но човек сам си преценява какво търси- комфорт или евтина кола за придвижване из центъра на София.



Поздрави,
Bonso
Автомобила е страхотен. Лятото си взех такъв само че Volvo 850 GLТ (2.0 20V) и му дадох 5000лв. Съжалявам единствено, че не съм изчакал до кризата, за да му падне още малко цената, иначе си струва всяка стотинка. Още повече че моя е модел '94, а тази за която говориш е '97. Разхода е малко висок наистина 15л/100км градско, но определено нямам намерение да я сменям.
Освен това поостаря модела, а е отличен избор за толкова пари.
То пък в тая криза и ролсове и бентлита, и къщи в холивуд се намират евтино. Big Grin