Волво Клуб - България

Full Version: Трета Национална среща - 02-03 май 2009
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Я ако срещата е на 1май може и ние да успеем да се включим в състава знам ли. За мястото нямам претенции все пак съм с Драконката и неми е зор да мърдам из цяла България ;о)
1-ви май е добър вариант, но ако ще е тогава трябва да се организираме по бързо защото румънците също го празнуват и съдейки по предходните две години по черноморието(а и не само) ще е пълно.
Аз също подкрепям предложението на Вальо. От моя страна имам само едно скромно желание - ако може да си запазя апартамент или нещо подобно - студио, голяма стая и прочие.
Забележка - няма нищо общо с "изхвърляне", "показване" и прочие - просто ще дойдем най-вероятно в пълен състав - т. е. плюс малкия Ради. За него се транспортират - пълен набор от атрибути - като почнем със сглобяемо бебешко легло/кошара и свършим със стерилизатор за бебешки шишета.
Е затова имам ХС90 Big Grin .
И аз да изкажа мнение, датата 1 май мисля че наистина е доро предложение,мястото е вече добре застроено хубави комплекси дигнаха.И организатора хубав човек ,събираме се голямата тумба и да се веселим.Очаквам да е незабравима за мен 1-ва Н.С.
Айде, Правителството отпусна още два почивни - така, че можем да спретнем як купон от 1 седмица /1-6 май/.
Аз лично смятам да си направя един такъв пакет със съдействието на бат Вальо К. Big Grin
Абе по време на тези празници на които се гласи НС някой от нас има единствения по принцип непразнуващ се рожден ден, ама ще видим..... :roll: :oops: :twisted:
Willie Wrote:
100Y0 Wrote:Абе по време на тези празници на които се гласи НС някой от нас има единствения по принцип непразнуващ се рожден ден, ама ще видим..... :roll: :oops: :twisted:
Ставаме двама :wink: но на мен няма да ми попречи да отида. Само не разбрах къде точно се гласи мероприятието - Обзор???

Да, Вили, ама аз закръглям 40г., а ти си млада-младина и естествено ще празнуваш :wink: Big Grin
По въпроса за точното място май още не е уточнено и затова е темата да видим къде/най-вече откъм цена/ ще е най-удачното място.
Подкрепям идеята на Кангала с двете ръце.Без значение на коя дата ще бъде и къде,аз съм там :wink:
За 1 май нараства вероятността да успеем да присъстваме поне за кратко, при това комплектовани с щерката. Паживьом, увидим ....
Вижте какво пишат за нас.Нека написаното да бъде потвърдено.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvocars.com/bg/campaigns/Local/Pages/VOLVO%20CLUB.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.volvocars.com/bg/campaigns/L ... 0CLUB.aspx</a><!-- m -->
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9