Волво Клуб - България

Пълна версия: Трета Национална среща - 02-03 май 2009
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bliznak написа:Вижте какво пишат за нас.Нека написаното да бъде потвърдено.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvocars.com/bg/campaigns/Local/Pages/VOLVO%20CLUB.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.volvocars.com/bg/campaigns/L ... 0CLUB.aspx</a><!-- m -->

Има специална тема по този въпрос, но повторението е майка на знанието :wink: Big Grin
Поздрави.
то като гледам няма никой несъгласен или такъв дето да даде друго разумно предложение и да се нагърби с организацията.( а и смее ли да се конкурира с кангала ) . що да дъвчеме още темата. остава само всеки да реши ще идва ли и колко дни ще седи , предвид очертаващите се няколко подред почивни дни. да обявяваме официално обсъденото предложение , разбира се след като се потвърди ангажимента от хотела.
За датата вече е почти ясно, само остава да определим окончателно и мястото и да се стягаме Big Grin
Аз не мога да разбера защо от УС още се ослушват и не пускат тема за Национална среща, където трябва да се пусне официално и да започене записването. Естествено, ако те имат друго предложение, трябва да го направят, а не да бездействат. Може и анкета да се направи като миналата година. Но с това мълчание до никъде няма да се стигне.
Ако кажете, местим темата в "Срещи".
Казваме - обявете офизциално провеждането на Национлана среща в раздел "Срещи" заедно с предложението на Кангалов и някое друго / ако има/ Big Grin хау
Имам удоволствието,да Ви предоставя окончателната оферта.
Внимателно я прочетете и обсъдете.Имаме достатъчно време да вземем решение.Нека ако има и други предложения,да се включат в дискусията.


Трябва да отбележа,че паралелно с евентуалното потвърждаване на резервацията,трябва да дадем и точната бройка за хората.Срокът е до 31 ви март.

Единственното,на което искам да наблегна,е че колкото по-добре уплътним леговата база (разбирайки брой хора в един апартамент),толкова по ниска става общата цена.
Също така, Алкохолните и безалкохолните напитки,ще се поръчват и заплащат индивидуално.Ако Ви е необходим предварителен ценоразпис,ще го изискам .
На разположение съм и за допълнителни въпроси.

Поздрави от Морето.

За Обзор :
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.obzorbeachresort.com/index.php?p=4&lang=2" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.obzorbeachresort.com/index.php?p=4&lang=2</a><!-- m -->

Оферта :
Местя темата. Един апартамент с единична спалня за мене Big Grin
ЗА МЕН АПАРТАМЕНТ СЪС СПАЛНЯ ЗА ДВЕ НОЩУВКИ ПОНЕЖЕ НЯМА ДА СЪМ САМ Big Grin
2-ри и 3-ти май ЛЕТО ГОСПОДНЕ 2009 Big Grin
И аз правя резервация за апартамент с една спалня за една нощувка 2ри срещу 3ти май.
Живот и здраве ще сме с жената и двете деца/каката на почти 14г., а малкия на 5г./
Хайде народеееееее, морето ни чакааааааааа Big Grin Big Grin Big Grin
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9