Волво Клуб - България

Full Version: Трета Национална среща - 02-03 май 2009
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Колеги, до днес имаше само една оферта-тази на г-н Кангалов и нямаше нужда , но вече има и втора оферта, може да има и други и е редно да се пусне анкета. Наистина времето напредва и ако някой има намерение да рови в нета и да прави предложения нека да побърза. Нека ръководството реши докога е крайния срок на подаване на оферти и да пусне анкетата, а там -глас Народен, глас Божий. Поздрави на всички.
Анкетата е пусната, срока е избран поради съображения за предварително заявяване и капариране на местата, както и за по-стройна организация. Да няма хаос, МОЛЯ гласувайте без да спамите излишно темата. Благодаря.

П.П. Опцията "Друго" е за евентуална трета и повече оферти.
Сериозните въпроси са поставени и чакам допълнената оферта.
Към момента мога само да кажа, че хотела разполага и с апартаменти.

П.П. една молба към Кангалов - ако може да се уточни как стои въпроса с таксуването на децата и евентуално извадка от менюто касаещо алкохол и безалкохолни.
Отговора на въпрооса е интересен :

1.В офертата пише,че за апартамен в който могат да живеят спокойно 4-ри възрастни цената е 72 лв.
- за децата до 12 години в ресторанта е безплатно .

2.За напитките бях споменал още при пускане на офертата,че ако е необходимо да се представи ценова листа ,ще я изискам.Но основната идея бе да дегустираме напитки от родните краища на фенове и клубари( в смисъл,който го мързи да си носи,да си поръчва).


С една дума не е забранено внасянето на Алкохол в заведението.А цени за поръчки,ще предоставя.

Аз лично ще си нося от любимата ми водка,която не се предоставя в никое заведение.

Ако има някой,който иска да се изяви като DJ,но заплащането ще е с каса бира,моля да не се притеснява,но да си носи и апаратурата със микрофони и тн.(да пише на лични).

Ще има и специална Тематична вечер на тема "Тайна кулинария",но през дните извън гала вечерята ... Big Grin Big Grin Big Grin
Като гледам как вяло вървят заявките май по стара българска традиция в последния момент ще завалят едни заявки......... ум да ти зайде Big Grin . Гледам и друго- в анкетата са гласували повече хора отколкото са направените досега заявки от клубари.........някой май само гласува :roll:
Хайде колеги-не чакайте последния момент.
А аз като гледам как вървят нещата с анкетата, ще спирам да тормозя хората с допълнителни въпроси по отношение на втората оферта.
Така че да взема да си заявя два куверта за ресторанта, че току виж съм останал за шведската маса с водораслите на плажа Big Grin

Заявявам : 2 куверта за вечерята, без нощувки
Мхм, и който е гласувал за това "Други (ако има)" да вземе да го изплюе тука, като предложение, щото иначе е нулев глас. Нали това е идеята, да се съберат предложенията и да решим.
И аз на линия, само още не се знае сам или двама, демек ядене и пиене на корем.
Аз подкрепям офертата на г-нКангалов и затова искам да направя резервация за четерима + 4 вечери на 2ри +4 закуски на 3 естественно апартамент желая макар че едва ли ще изтърва нещо от купона който може да приключи едва на 3ти по обяд по мои изчисления.Усещам някакво напрежение относно организацията на националната среща ама имало и по- добри оферти ама незнам си какви оферти имало ееее... ама защо все трябва да има недоволни ? Аз като гледам какво предлага г-н Кангалов и за колко хора мисля че няма място за притеснение офертата е супер и приляга на клуб Волво България. Между другото като се замисля има доста по-ефтини марки коли с доста по-ефтина подръжка ама ние сме избрали ВОЛВО не защото е ефтина марка а защото внася РЕСПЕКТ и говори за КЛАСА пред доста марки знайни и незнайни автомобили.Отплеснах се от темата но ще довърша ,Надявам се тази национална среща да се проведе под мотото "Приятелите от семейство Клуб Волво България-ЗАВИНАГИ" защото "Съединението прави силата" просто няма място за компромиси. :mrgreen:
Confusedign4: Динко, думите ти просълзиха душата ми.......ама си прав :thumbleft: ...... и мотото си го бива :hello1:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9