Волво Клуб - България

Full Version: Цени на консумативи V40 1.9 TD F8QT
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги ,колата е V40 97г. двигателят е 1.9 TD на Рено F8QT интересува ме дали някой може да ми каже цените на консумативите и има една ролка с пружина на нея незнам как се казва че нищо не разбирам,най вече тя ме интересува колко парици е.Благодаря преварително.
Ако говориш за това на снимката по-долу е: ремъчен обтегач, пистов ремък=> Volvo part N 30812354

С цената за сега не мога да ти помогна...
dango_ Wrote:Ако говориш за това на снимката по-долу е: ремъчен обтегач, пистов ремък=> Volvo part N 30812354

С цената за сега не мога да ти помогна...
Да колега,за него става въпрос.
Никой ли не може да помогне Cry
моята е смениха 168,00лв със 20% отстъпка --ДиН Пловдив. колко платих за труд обаче не мога да ти кажа.
Тъй като аз сменях такава ролка, цената само на пружината с амортисьорчето в нея е 110 лева. Ролката струва 60 лева, а целия обтегач комплект е 280-300 лева. Частите са купени от магазин за Рено. Сменя се много лесно. Разхлабваш двата болта на обтягащата планка, сваляш ремъка, развиваш болта на конзолата на обтегача /с шестограмен ключ/,, сваляш стария и монтираш новия обтегач, нахлузваш ремъка, натягаш обтегач и това е. Важното е при покупката да гледаш да не ти дадат обтегач с диаметър на ролката по-малък от 60 мм. Защото има и с 50 мм. , а при него ремъка ще ти дойде дълъг и няма да се обтегне. Цялата работа отнема 10 минути.
Благодаря колега ::beer::
На мен преди 2 седмици ми струваше 260лв + 30лв труд в сервиз в кв. Надежда в София . При мен проблема беше - ремъка леко играеше около 1100 оборота.
И при мен е така колега
Здравейте,
работя в магазин за части- обтегачът от снимката с производител ФЕБИ Германия струва 282 лева, с 15% отстъпка ще стане на 240 лева.
Pages: 1 2