Волво Клуб - България

Full Version: Отзиви/мнения за сервизите Радиал (моста Чавдар), Радиал2000
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, интересувам се има ли някой, който да е прибягвал до услугите на следните авто сервизи в София, за да сподели от личен опит мнението си за тях тъй като попадам на доста противоречиви отзиви:

- Радиал ООД (под моста Чавдар)
- Радиал 2000 (различен от гореспоменатия) - Симеоновско шосе 99
- Ауто Груп 5
- Делина /с/у Семинарията/?

Предварително благодаря!
Ами преди седмица ходих да сменям в Радиал на Шипченски и мнението ми си е точно много противоречиво.
Можеш ли да бъдеш по-конкретен?

Това, което съм чувала за Радиала, е че в повечето случаи след реглаж от тяхна страна колата дърпа все на ляво...и почти винаги излизат с номера, че джантата е крива.
Ами повече като услуга - отношението на някои "майстори" е кофти, единия докато реши да свали едната гума си почиваше, метнал краци върху предния капак. Моята дърпаше надясно, но не заради реглаж, ами защото не бяха напомпали гумите поравно - предна дясна. Естествено всичките джанти бяха "за изправяне и вентили" :roll:
Когато колата дърпа наляво или надясно, проблемът не е в сходимостта на предните колелета, което при доста
автомобили е единственото нещо подлежащо на реглаж, а в нещо криво по ходовата част - гума, носач или в най-лошия случай - крива каросерия, или пък в износени втулки или тампони по окачването. В общия случай на стенд за реглаж на геометрия не могат еднозначно да се установят кривини по купето и носачите, а ако има крива гума - това въобще няма как да се установи на стенд.
Аз пък съм доволна от Радиал под моста Чавдар. Зимата имах 4 джанти за изправяне - сега само 2 (левите). Явно повече дупки има отляво Smile
Малко само чакането ми дойде в повече. За съжаление нямам база за сравнение с други сервизи.
Радиал 2000 има и на "Резбарска" (с/у СофияМел). Обаче не мога да ги препоръчам: отивам за марка гуми, каквато предлагат, обаче нямат моя размер; монтьорът, който трябваше да ги сменя, не поглежда къде подпира крика, вдига и ми вика: "пич, много ти е изгнила колата - прага ти хлътна..." (и вместо да го спусне, стои и гледа тъпо!); цената на смяната на гумите беше средна, на самите гуми - също; скоростта на работа - също; с две думи: средна работа!?!
OK, благодаря ви за мненията и споделения опит!
Здравейте и аз да се включа.
Радиал на бул."Шипчески проход" - Преди работеха добре /4-5години/ сега оба4е са събрани от кол и въже раазни нещастници които незнаят че зимните гуми имат посока на въртене.Ако ти завият правилно гумите и ако имаш късмет да ти ги затегнат на следващия ден можеш да се върнеш за рекламация.Ако си нямал такъв късмет може да сменяш шпилки.Ако имаш гума с балон не се лъжи да я правиш при тях.Обръщат гумата на обратно и ти показват че проблеми няма.Паричките си ги прибират и ако не си забелязал че гумата си е същата може да се претрепеш.Най- добре владеят изправяне на джати, защото не се навеждат и паричките за тая работа не никак малко.
Радиал 2000 зад ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ в Студентки град - последните години ходя само там рекламации никакакви.Много точни.В магазина винаги има всички размери гуми.
Ходил съм и при разни дребни риби които те лъжат на поразия.РЕШЕНИЕТО Е ВАШЕ!
Малко късно, но все пак и аз да кажа. Специално Радиал под моста Чавдар сум посещтавал няколко пъти и там единствено мога да препоръчам халето за смяна на масло. Има голям избор на масла и консуматив, винаги действат бързо и са на ниво. Другите им услуги са средна работа.