Волво Клуб - България

Full Version: Помощ за добър монтаж на задно стъкло на 245
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте скъпи колеги. Аз съм собственик на едно чудесно 245. За огромно съжаление ,на бул Сливница, както си чаках културно в задръстването, бях изненадан заднешката...познайте от какво...БЕТОНОВОЗ! Танка си е танк,почти не мръдна,но понеже проклетото чудо е високо ( кво ли търсят по центъра, Аман от тез, дано най сетне ги тръшне финансовата криза!) Та ми счупи задното стъкло. Големи мъки бяха да намеря стъкло, не е за описание . Моля за мнение къде културно може да ми бъде поставено. Тъй като то си е хем с уплътнение, хем лепено, пък има и едни
щипки, които се огъват....? Ако разбера, къде все пак ще е срещата в неделя, на Бонсови или пред НИМ, ще мина там за да се посъветвам с колегите на място,че много си обичам колата Cry Пък и не съм сигурен дали ще работят нагревателите ,че стъкълцето е втора употреба Cry За ново не мовеше и дума да става,по всички Кобри и Мустанги ме гледаха като неандерталец... :wink:
Сигурно става дума за модела след 86-та,мисля,че стъклото е лепено а щипките са за лайсната ,но не съм много сигурен.На баща ми е такова,но не съм го разглеждал подробно,а и в книгата която имаме не пише нищо.