Волво Клуб - България

Full Version: Вратата на багажника ме удари по главата
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Колеги някой знае ли как се натяга вратата на багажника на 850 Комби,че не я задържа и като отворя багажника все трябва да я придържам с глава Big Grin ?
П.П.Ще съм благодарен на схама от Вадис-а,но може и някой по подробно да обясни.Благодаря предварително :wink:
Със смяна на амортисьорчетата на вратата/капака. Те доколкото знам са вградени...или вградени не е точната дума.. по-скоро скрити.
Пангев Wrote:Със смяна на амортисьорчетата на вратата/капака. Те доколкото знам са вградени...или вградени не е точната дума.. по-скоро скрити.
Аха ясно,защото аз като отворих врата и не видях да има амортесьори и за това реших,че е с пружини,но явно не Big Grin .Все пак ако може някой да обясни къде точно са "скрити" да не разглабям напразно кори ще съм благодарен :wink:
Трябва да свалиш корите от тавана , ако не се лъжа първо тези на колонките от към багажника се сваляха успех .
mecheto Wrote:Трябва да свалиш корите от тавана , ако не се лъжа първо тези на колонките от към багажника се сваляха успех .
Аха мерси колеги,а някой знае ли къде има такива амортесьорчета и колко пари струват ??
Във Евро 07 имат, но в момента не мога да ти кажа каталожния номер, цената им беше 28,80 за брой.
От Мото Пфое си взима един колега скоро за 850-ка - около 50-60 лева двата. Провери все пак.
Благодаря колеги за информация и това ще го оправим значи по нататък поради финансови причи (има по важни работи които имат да правят по колата Big Grin ).
в евро 07 са менте, аз си купих от там. След като ги смених като отворих вратата и я пуснах, така се засили нагоре че щеше да ми откине покрива. А според мен би трябвало да се дигне до някъде и да спре или забави. Та реших въпроса като върнах старото амортисьорче от едната страна. С едно старо и едно ново от 07 работи отлично, пък и си имам резервен комплект
Vasouman Wrote:Та реших въпроса като върнах старото амортисьорче от едната страна. С едно старо и едно ново от 07 работи отлично, пък и си имам резервен комплект
Точно там е ключа от палатката Big Grin
Pages: 1 2 3