Волво Клуб - България

Full Version: тампони за С40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги моето волво много се разтропа вече отпред и искам да му сменя всичките тампони по предницата...и така интересувам се за :
тампони за стабилизиращата щанга,биалетки,един маншон за полуоска(лява) на Волво С40 98г. И на какви цени са?
и ако някой се занимава с резервни части ще може ли да ми ги прати по куриер че да си ги сменя защото вече прекалено много дрънчи на метал прдницата ми...предварително благодаря Big Grin
Здравей Стояне, къде се изгуби пак?!? В Казанлък ми се струва, че трудно ще намериш тампони за колата си, но все пак можеш да провериш в Авто+ или отсреща им при Динко, а също така и в магазина на Донка Неделчева-вляво по пътя от пазара към болницата :wink: Поздрави и идвайте на срещата на 13 и 14.06 на язовира.
абе ние с тебе сме много далече че взехме да си комуникираме във форума вместо да ме изведеш някъде на по бира.....а и аз искам нещо евтино и качествено а доколкото знам в нашия град цените са доста надути
Ми то и бирата си я внасяме от други градове и държави :wink: Big Grin ....имаш една бира от мен....без повод Big Grin Big Grin Big Grin
Абе Вие предница ли ще оправяте или бира ще пиете :mrgreen:
Залавяйте се за работа да няма после"Поради много изпита
бира трябва да сменям каре".
Ако колата ти е преди 2000г.тампоните на стабилизиращата щанга са гумени и струват по 8лв. бройката, биелетите са по около 20-30лв., маншона не повече от 15лв. Само да преупредя че тампоните на стаб. щанга се сменят малко кофти понеже трябва да се развият всички болтове на моста - по два на задния тампон на носача и още един малко по-напред (фактически по 3 от двете страни) Другите неща са доста по-лесни. Ако не намериш необходимите части пиши и ше измислим нещо :oops: :oops: :oops: А и не забравяй, че окачването е същото както на Каризма :wink: :wink: :wink: И не забравяй да си провериш и шарнирите, и те се намират на цена под 30лв.
kolegi sajalqvam che se namesvam taka. no se interesuvam i ako nqkoi moje da mi kaje ... imam volvo S40 - 1999. iskam da smenq saedinitelq i me interesuva kolko struva edin saedinitel ? i da popitam pred ptedna dqsna guma imam radiator koito predpolagam che e za klimatika . no interesnoto e che vsichko tam e omasleno i ot nqkade kape . nqkoi moje li da mi pomogne i da mi kaje na kakvo se dalji tova . blagodarq predvaritelno....
Този радиатор е маслен, за климатика е пред водния. Щом е омаслен значи или е спукан или дифтунгите са изтървали и трябва да се сменят кофтито е че те са специални с гума по вътрешния диаметър и малко трудно се намират, но предполагам в Мото Пфое ги имат. От прочетеното разбирам че колата ти е дизелова, съеденителя се намира за около 4-500лв. комплекта.
И моля те пиши на кирилица, че тая маймуница повечето хора я подминават :!: :!: :!:
Да наспамя темата на колегата с един женски въпрос :oops: Значи днеска във ВИП сервиз в младост за задни тампони на предни амортисьори....надявам се правилно да съм запомнила+2бр. накладки за отзад и труд, салдото ми е 264лв. Тааа....да питам нормално ли е тва като цена или вече жестоко са ме претаковали...?

BOCK GT1

Mishell Wrote:Да наспамя темата на колегата с един женски въпрос :oops: Значи днеска във ВИП сервиз в младост за задни тампони на предни амортисьори....надявам се правилно да съм запомнила+2бр. накладки за отзад и труд, салдото ми е 264лв. Тааа....да питам нормално ли е тва като цена или вече жестоко са ме претаковали...?
..........................................
Задни тампони на предни амортисьори?.... Какво ли ще да е туй животно?!?!?! :roll:
.........................................................
2 броя накладки отзад?! :roll: Всеки комплект е от 4 накладки - по две за страна - гума. Или 2 комплекта с 8 накладки за двата моста -4-те гуми.
.............................................
Шефке, не знам какво да калкулирам :?: Rolleyes
В цайтнот съм. :help:
Дай сериозен жокер!
Pages: 1 2