Волво Клуб - България

Full Version: Да купувам ли 850 GLT?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, колеги. Регистрирах се във вашия любим форум за да попитам един въпрос. Както се казва "прилегнало" ми е едно Волво 850 2.0 20винтила 1994 г.С метанова уредба. Човека иска 3.500, но ще го даде на 3.000 лв. Външен вид много добър, интериор перфектен /поне на пръв поглед/кожа с плюш.Климатроник, музика, /сд./. Сменена ходова част отпред не се уточнява какво точно. Колата е със зимни гуми на лети джанти, летни няма. Дотук добре нещото, което забелязах, като го запалихме беше, че от пръчката на маслото духа якичко, даже и пушек се забелязваше.Моя майстор ме разубеждава аз му имам доверие щото до сега не ме е лъгал, но той не е виждал колата просто като му казах по телефона ми каза да не си навличам беля на главата и да си карам ФВ-то /От, което не се оплаквам, но ни е малко вече./ Аз понеже не разбирам реших да се обърна към по посветени от мен във Волво сектата. Ще помоля за конкретни отговори а не от рода "при тези екстри и цена скачай и др. подобни" На мен колата ми харесва, но никога не съм се качвал във Волво дори, а винаги съм искал ако трябва да съм точен. И все пак дайте експертно мнение благодаря.
така на приказка трудно ще стане. по добре кажи къде е колата и помоли някой да дойде с теб да и хвърли едно око заедно с твоя майстор. след това може да се коментира по надълго и широко
Колата е във Враца. Ако има някой, които може да помогне ще се радвам.

BOCK GT1

Здравей, kalata.
С няколко думи и без да влизам в подробности за километри, че е италианка, че е от Враца и т.н.....
ще ти кажа в прав текст:
За 850-ка - ако се наложи отваряне на двигателя - НЕ Е ДОБРЕ!!! По-добре продавай колата!
:whdat:
А при теб /ще/ има ТОЧНО този симптом....


За мен в тази кола НАЙ-ВАЖЕН е двигателят!
Всичко останало се прави с малко средства и не е трудоемко.

пп:
Довери се на майстора си.
ппп:
Във Враца търси за съдействие Izex - Искрен. Телефонът му е 0888 888 515.
Здравейте, везните бавно, но сигурно накланят към отказване от колата. Явно ДВГ-то се ремонтира трудно точно на този модел защото, който и да попитам все за двигателя говори/ то това е и най важното де/. Благодаря за отговорите до сега. Надявам се, и други да споделят опита си с тези красиви автомобили.Между другото /то може би не е му тук мястото на въпроса ама карай/ бихте ли ми казали, кои модел се счита за безпроблемен абе накратко какво Волво да си взема/търся/ до 3000лв. Защото не съм се отказал от марката, но пък не искам и да взема нещо, като да е Волво пък ако ще и само по майстори да вися.Аз кола си имам и зор голям няма.Благодаря.
Добре си се насочил според мен към 850. Вярно е че цените паднаха но трудно ще намериш читаво 850 за тази цена.
Абе и на мен ми се виждат твърде много глезотии за тази цена, да не забравяме и метанова уредба. Като знам, че има някой шашкъни дето искат такива пари за голф 2/ и още по-големи обаче дето им ги дават/. А разликата в колите не е само в размера. Реших да се откажа от въпросното Волво. Ако прецените, че темата е безполезна може да се затваря вече.