Волво Клуб - България

Full Version: Начало на форума
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
На 16 Януари 2006 година стартира официалният форум на Волво клуб България. В тази тема можете да пишете мнението си за подредбата, разделите и стиловете. Всякакави критики и забележки ще са от полза. Ако имате въпроси тук е мястото да питате.
Моля да бъде преведен докрай текста на форума поради това че незнам езици. Благодаря.
А а и още нещо. Искам да ми е публичен имеила единия - а нямам шанс такъв защото няма такава опция. Докато другия нека да си стои служебно скрит.
Efri 740 Wrote:Моля да бъде преведен докрай текста на форума поради това че незнам езици. Благодаря.
А а и още нещо. Искам да ми е публичен имеила единия - а нямам шанс такъв защото няма такава опция. Докато другия нека да си стои служебно скрит.

Съветвам те да поразгледаш опциите на профила си. Това става като цъкнеш на Навигация->Профил. Или натиснеш тук. Можеш да смениш изгледа на форума - SubSilver е изцяло на български.
Здравейте и от мен!

Пожелавам успех на форума - нека стане едно удобно място, където човек може да намери информация, приятели и да прекара добре Wink
Здравейте! Успех на форума и сайта.

Аз тук се преименувах за да се помни по-лесно...
"Ace of Spades" стана само "Ace"
Да ни е честито и успех на сайта и фоума.
Дано това начинание помогне на повече волвари.
Не знам дали има такава тема - но може да пуснем една, в която всеки да се представи и да си пусне снимки на колата Wink Както в дир-а, ама малко по-разширен напр.
castor Wrote:Не знам дали има такава тема - но може да пуснем една, в която всеки да се представи и да си пусне снимки на колата Wink Както в дир-а, ама малко по-разширен напр.

Когато пуснем сайта, ще има галерия и всеки потребител ще сложи свои снимки. Само малко търпение трябва. Сега слагам мод за това под името на всеки да пише с каква кола е. Всеки ще може да го настройва от профила си.
s0me0ne Wrote:Сега слагам мод за това под името на всеки да пише с каква кола е. Всеки ще може да го настройва от профила си.

А къде се настройва това нещо?
Поздравление за начинанието.
Ще помагаме с каквото можем и от нашия клуб.
s0me0ne, когато правиш този мод, не забравяй да добавиш съответните неща за всеки един template, който си добавил във форумчето.
Pages: 1 2 3 4