Волво Клуб - България

Full Version: Майстор на климатици... ама в Бургас
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,нещата са следните: вчера ми се спука кондензатора на климатика и в тези жеги няма избор, смених го преди малко, разделяйки се с една неприятна сума от около 200 лева. Да обаче вече няма работещи сервизи да го заредя, а в понеделник много рано тръгвам от Пловдив за Черноморец. Ако някой знае майстор на удобно място в Бургас(познавам само "Меден рудник") нека да пише. Предварително благодаря.
п.с.: АААХ МОООРЕТОООО ,АХ МОРЕТОО :lol:
В неделя няма къде да го заредиш,никой не работи.Ако беше писал по рано днес щяхме да свършим работата.Понеделник ако те устройва ще ти кажа къде да отидеш.
Саше, той има предвид за в понеделник. Аз си го прайх в Поморие и съм много доволен. На лесно място е по главния път ако те устройва, ще ти обясня.
s-s-s-nake Wrote:Саше, той има предвид за в понеделник. Аз си го прайх в Поморие и съм много доволен. На лесно място е по главния път ако те устройва, ще ти обясня.
Първо: Благодаря за бързия отзив!
Второ: Наздраве(втора бира Smile )
Трето: Дайте ми координати, а ако има случай - пием по бира ::beer::
Поморие кв. Свобода 30, По късно вечерта ще напиша как да стигнеш до там, намира се на главен път в Поморие.
s-s-s-nake Wrote:Саше, той има предвид за в понеделник.
Мдаааа,малко съм разсеян.Владко,щом е само за едно зареждане няма нужда да се отбива от пътя и да ходи до Поморие.Колега,пускам ти телефона си на лични,обади се като влезеш в Бургас,ще ти кажа къде да отидеш.Съвсем леко ще се отбиеш от пътя си за Черноморец.
И така става.... Просто чрез познати отидах там и съм много доволен.... Big Grin Упех и лека почивка колега.
Благодаря за информацията С-с-снейк, ще исползвам човека на Сашо Smile
И така, почивката свърши Sad , но удоволствието да пътуваш при 35 градуса отвън с работещ климатик ... ЕКСТРА (жената доволна, детето спи та се къса- екстра). Специални благодарности на САШО_БГ за майстора и на майстора за добрата работа и ДОБРОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА - напоследък трудно се случва това.