Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за страничните мигачи???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги, може да изглежда малко глупаво , но бихте ли ми обяснили как се свалят страничните мигачи на 850? Изгоряла ми едната крушка и бих искал да си я сменя, но не знам как да сваля мигача, а не искам да го насилвам, за да не го счупя... :? Мерси предварително.
Колега пробвай да го преместиш напред или назад и леко навън ,
ако не стане свали подкалника и си го свали(една щипка го държи от вътрешната страна).
Колега на В40-ката съм свалял (на 850 са същите) и става по следния начин.
Натискаш мигача леко и го буташ назат (към вратата) и в същотот време леко повдигаш отпред (от към фаровете) и трябва да излезне :wink:
П.П.Има вероятност да съм объркал посоките (ако не стане така прабвай да го приплъзнеш в същия ред обаче към фаровете първо и след това да повдигнеш откъм вратата),но мисля че беше по първия начин.Успех !
Здравей,при мен с местене не се получи и го направих така;между мигача и калника вкарах рибарско влакно и леко опънато го придвижих в посока от фара към шоф.врата,и мигача излезе много леко.
Благодаря много. Днес ще се опитам да го сваля и после ще кажа дали е станало нещо. Smile
Мерси на всички отзовали се. Мигача се сваля след като се бутне напред(към фаровете) и съответно се повдига от другата страна(откъм вратите). А дали случайно знаете някакъв номер на крушките или поне с каква мощност са, тъй като мойте и двете са почернели и не мога да прочета какво пише върху тях. Мерси предварително.
5 вата,има и букви "РН" и "2СА".
А защо не си направите труда да погледнете от задната страна на мигачите има пружина с удължение за захващане и халкичка да си сложите пръста и да я издърпате към мотора.След като откачите мигача излиза абсолютно свободно.Малко е неудобно но става.Успех
Ако става въпрос за мигачите на калниците,аз лично си ги смених с малка пластмасова бълкалка от кафе(може и отверкаSmile просто това ми поподна ) се натиска откъм тънката страна на мигача има палче което законтря за калника,освобождавате и излиза ,крушката е тази която колега е написал.
Мерси Доко. А за метода на Марков, мисля, че е по сложен(поне според мен де). Не е нужна нито отвертка, нито други пособия. Мигача се сваля без проблеми само с ръце, стига както казаха по горе да уцелиш посоката Smile Благодаря отново на всички!!!