Волво Клуб - България

Full Version: Закупуване на части от САЩ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Преди две седмици си поръчах части за моето волво 850 <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ipdusa.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ipdusa.com</a><!-- m --> Стабилизиращ тампон за двигателя и спортен филтър K & N плюс някои рекламни материали и каталог. Много сам доволен защото вчера ги получих. При закупуване на малки като обем и леки части доставката която се заплаща е на поносима цена, но когато става въпрос за нещо по-голямо и по-тежко цената на доставката надвишава стоиноста на дадената част. Може би ако се съберем повече хора и закупим повече неща доставката ще е безплатна или по-ниска.
По принцип ако някой каже,че ще поръчва и аз ще поръчам (тоест някой ще ми поръча,че незнам как Big Grin )!Ако не в понеделник или вторник се отива в МП
Браво колега,радвам се за теб. А би ли обяснил как точно става поръчката и условията на доставка. Аз също се интересувам точно от частите от въпросния сайт. "Хамериканците" много добре си поддържат машините и и хич не им пука коя година са произведени.
Stanchoni Wrote:"Хамериканците" много добре си поддържат машините и и хич не им пука коя година са произведени.
Вервай ми, че не е баш така! Тези хора само дето (с извинение) не серат в колите, ако има поддържана кола тя трябва да е на някой дето си се кефи на колата, инак-забрави!
NASKO1973 Wrote:
Stanchoni Wrote:"Хамериканците" много добре си поддържат машините и и хич не им пука коя година са произведени.
Вервай ми, че не е баш така! Тези хора само дето (с извинение) не серат в колите, ако има поддържана кола тя трябва да е на някой дето си се кефи на колата, инак-забрави!

Именно колега, точно за такъв тип хора става въпрос. Много добре си схванал мисълта ми - "кеф-цена няма" Smile :wink: . Просто на мен ми липсва информацията как става доставката на частите от Щатите и понеже колегата е споделил че е доволен от услугите на сайта помолих за малко повече инфо. В интерес на истината са доста малко сайтовете които имат почти всичко за нашите машини и затова е моя интерес към IPD. Аз поне се сещам само за още 2-3.
Колега, аз имам вече противозалитащи щанги на ИПД но искам да си закупя още други работи хубаво ще е да ни светнеш как точно стават заявките там.
ето една скромна снимчица
когато частите не са тежки ти дава право на избор с кой доставчик да си получиш дадената част има много голямя разлика в парите аз естествено си избрах по евтиния вариант плащането извърших с кредитна карта виза електрон и частите пристигнаха за 2 седмици направих запитване към сайта при какви условия може доставката да излезе по малко или без пари отговора беше при по-големи количества или за контейнер притеснява ме само мита и разни други такси аз не сам плащал нищо може би защото колета тежеше 0,60 кг
volvo79 Wrote:когато частите не са тежки ти дава право на избор с кой доставчик да си получиш дадената част има много голямя разлика в парите аз естествено си избрах по евтиния вариант плащането извърших с кредитна карта виза електрон и частите пристигнаха за 2 седмици направих запитване към сайта при какви условия може доставката да излезе по малко или без пари отговора беше при по-големи количества или за контейнер притеснява ме само мита и разни други такси аз не сам плащал нищо може би защото колета тежеше 0,60 кг

Ок, но не разбрах как точно се получава самата пратка. По-точно следните неща : как става регистрацията на въпросната дебитна карта ( Pay Pal ли използва или друга система за разплащане), как получи твоята пратка ( чрез пощенски клон или куриер) и не на последно място има ли вариант доставката да стане чрез куриер с наложен платеж ( мисля че това е най-добрия вариант - получаваш и виждаш какво плащаш). Ще съм ти задължен ако ми разясниш посочените неща. Поздрави.
правиш си регистрация, избираш дадената част , тя попада в кошницата след това избираш държавата за доставка при което ти се начислява парите за доставката след това въвеждаш номера на кредитната карта този далгия и има един от 4 цифри няма пей пал. пакета го получаваш в дадения пощенски клон кода на който си въвел. мисля че няма чрез куриерска фирма и с наложен платеж, но пак не сам сигурен за това. относно гаранциите ами надявам се традициите които има фирмата на пазара а и отзивите да са достатъчни, но това вече е лична преценка. винаги има риск. утре ще гледам да снимам документите които бяха в кашона и да кача снимки. дано с нещо да сам бил полезен Tongue
Pages: 1 2