Волво Клуб - България

Full Version: Б Л А Г О Д А Р Н О С Т
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА МОЯТА НАЙ-ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ НА NASKO1973КОЙТО БЕШЕ ТАКА ДОБЪР И ЛЮБЕЗЕН ДА МИ ЗАКУПИ ОТ ("БРАТСКИТЕ")АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ПРОСЛОВУТОТО 15 ЗЪБНО КОЛЕЛЦЕ ЗА ДА МОЖЕ ЛЮБИМОТО ВОЛВО ДА ОТБРОЯВА ИЗМИНАТИТЕ КИЛОМЕТРИ.
БЛАГОДАРЯ !!!

ЗАДА НЕ ОТВАРЯМ НОВА ТЕМА ИСКАМ САМО ДА ДОБАВЯ ЧЕ АКО ИМА НЯКОИ КОИТО МОЖЕ ДА ГО "КОПИРА" И ДА ГО "РАЗПРОСТРАНИ" АЗ СЪМ ГОТОВ ДА РАЗГЛОБЯ НАНОВО КИЛОМЕТРАЖА И ДА ГО ДАМ ЗЪБНОТО ТЪРКАЛО ЗА "СВАЛЯНЕ" НА ДАННИ.
Ти по-добре кажи колко километра мина Big Grin ?
А благодарностите ги приемам на порции и с капачки!
Върти се за страх.Smile)))Разцепих вече 70 кмSmile))))))))).Жена ми даже ме базика че само си гледам километража и съм спрел да се заглеждам по други Волва и по "последните" къси поли.
Колкото до хапките и капачките ,аз съм като пионерчетата "Винаги готов".Все пак ти обещах да се довлеча на октомврийската сбирка.Само да не е на 24-25 окт. щото съм обеща да ходиа на един събор на едно село.
n_markov Wrote:Все пак ти обещах да се довлеча на октомврийската сбирка.Само да не е на 24-25 окт. щото съм обеща да ходиа на един събор на едно село.

Точно тогава ще е.
Надявам се да не се разпадне клуба или недай си боже да затворят сайта до ноенврийската сбирка. Big Grin Наско твойто не се губи само се трупат лихви....на всеки просрочен месец по една голяма порция хапки и 2 бириSmile)))Съжалявам обещал съм на хората от миналата година,няма как да се измъкна.