Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за една лампа?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, колеги! Имах малко проблеми с моето 460! Сменях термостат и гарнитура, че загряваше! След ремонта забелязвам, че след като покарам 2-3 км и колата вдигне нормална температура светва една зелена лампа на таблото и не изгася? Каква е тази лампа и проблем ли е? Моля запознатите да ме светнат по въпроса! Smile Благодаря предварително!
Колега тази лампа сигнализира че ламбда сондата е засякла повече или по малко кислород в отработените газове получава се и когато караш на газ. Пробвай да изчистиш грешката от модула за самодиагностика а и така да караш не е проблем. При добре регулирана газова уредба не би трябвало да свети(по-бедна или по - богата смес).
Благодаря за информацията! Само че колата се кара само на бензин, така ще трябва да я водя да я регулират някак си. Може би на елкон!?
kelepender Wrote:Благодаря за информацията! Само че колата се кара само на бензин, така ще трябва да я водя да я регулират някак си. Може би на елкон!?
Който не идва на варненските срещи рано или късно клетвите го стигат - затова ти свети тази лампа :twisted: :twisted: :twisted: Ако искаш да спре да свети другата неделя идвай на Терапията и ще отменим проклятието Big Grin Big Grin Big Grin