Волво Клуб - България

Full Version: Странно поведение на S70
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
На дълъг път се държи малко странно, след като карам по продължително (над 7-8 минути) с по-висока скорост ( > 120км/ч) започва да се държи странно и това се изразява в загуба на мощност. Просто натискам педала на газта и ефект никакъв - като затисната е. Включително и ако пътя е с наклон надолу - също не иска. Ако я оставя 5-6 километра по инерция, след това отново е в вихъра си. Този ефект се проявява и на газ и на бензин еднакво.
Dumfree Wrote:На дълъг път се държи малко странно, след като карам по продължително (над 7-8 минути) с по-висока скорост ( > 120км/ч) започва да се държи странно и това се изразява в загуба на мощност. Просто натискам педала на газта и ефект никакъв - като затисната е. Включително и ако пътя е с наклон надолу - също не иска. Ако я оставя 5-6 километра по инерция, след това отново е в вихъра си. Този ефект се проявява и на газ и на бензин еднакво.
Tи направо ме хвърли в размисъл, щом и на газ и на бензин го прави значи проблема по електическата система някъде, но в такъв случай трябва да светне "ламбдата" А катализатора как ти е :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Ламбата на ламбдата не святка, компютъра не се оплаква с никакви грешки.
Катализатора го няма, заместен е с резонатор. Но това което ми прави впечатление е, че понякога като я угася и от ауспуха продължава да излиза дим.
Още малко развите по темата, та ако се кара с около 130 известно време, след това ако натисна педала на газта в първия момент леко придърпва, като че двигатля му е малко горивото и след това започва да ускорява.

BOCK GT1

Мдаа,
сигурно е от ербега :wink:
Big Grin Big Grin Big Grin
И аз така подозирм, но сега ще видим, вчера го монтирах успешно Wink