Волво Клуб - България

Full Version: Re: Как се става член на "Волво Клуб БГ"?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Информация:
1.заявление
2.двама поръчители
3.дигитална снимка
4.членски внос 30лв.


[attachment=53258]
Колеги направете я важна тази тема,че няма никъде информация и през месец се пуска такава тема.Нека да го направим малко по-лесно за бъдещите членове :wink:
П.П.Хубаво ще е да се приможи и заявление в темата и евентуално попълнено заявление (за да се знае как трябва да изглежда) :wink:
raceteam Wrote:Колеги направете я важна тази тема,че няма никъде информация и през месец се пуска такава тема.Нека да го направим малко по-лесно за бъдещите членове :wink:
П.П.Хубаво ще е да се приможи и заявление в темата и евентуално попълнено заявление (за да се знае как трябва да изглежда) :wink:

Това е много добра идея Tongue
И аз искам да стана член, ама как да стане с препоръките ,като познавам много малко хора, които признавам въпреки че са много симпатични не знам дори как се казват?
lilker Wrote:И аз искам да стана член, ама как да стане с препоръките ,като познавам много малко хора, които признавам въпреки че са много симпатични не знам дори как се казват?

И двамата живем в София...,така че всичко може да се уреди лесно :wink:
Пиши ми и ще го направим Smile
хей, здравейте.
преди известно време един пич ме видя на една бензоностанция и ми даде календарче на вашият клуб. Проявявам интерес и разгледах какво ми е необходимо за да стана член на клуба, но за съжаление непознавам никой от клуба. Някой може ли да ми даде някаква информация как мога да се свържа с някой който може да ми помогне. ООООО забравих от Стара Загора сам а се видяхме с този пич на ЕКО- в К.Ганчево :roll: :oops: :roll:
Здравей колега, следи темите в раздел "Срещи на клуба". Ела на следващата среща и ще те "светнем" Big Grin .
Я веднага да се издаде кой е този "връчвач"на календарчета :wink: Big Grin в старозагорския регион?!? Сега сериозно-колега, когато и да решиш да станеш член на клуба, все ще се намерят достатъчно активни членове на клуба от старозагорско-казанлия регион, които да ти подадат ръка и да те въведат в свещенодействието на волво братството.
Какви календарчета?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10