Волво Клуб - България

Full Version: Моля Ви за съвет - проблем с радиатори за S60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Привет от мен на всички Ви ! Моят проблем започна преди около месец. Аз съм от Варна и карам S60 2.4 D5 2003 година. Тръгнах с въпросното возило за София и най-внезапно на магистралата към Шумен ми изскочи един заек ?! Не успях да го заобиколя, мисля, че светлината от фаровете го привлече или нещо такова... (беше 2 часа пред нощта). Та изтекаха разни води, пластмасите отдолу се счупиха и бронята в долната и част под отвора, където е тънка, също се счупи. С хиляди мъки успях да се прибера във Варна и оставих колата пред сервиза, където са мои хора и определено си разбират от работата. От там ми казаха прави опити да минеш с каското (имам пълно каско в Армеец), защото отпред имало 3 радиатора, които не ставали и трябвало нови, освен това бронята и освен нея халоген. Успях и това да направя и сега обаче вече месец чакам да докарат тези радиатори и не знам какво да правя. Не мога да се скарам, защото завися от тях, но и не издържам вече толкова време без кола... Всеки път ми казват нови и нови срокове, а колата ми трябва много спешно... Ако някой може да ми даде съвет ще съм благодарен, ако ли не, поне стискайте палци и за мен Smile Благодаря !
Ааааа, мълчи си и може да почакаш още няколко месеца :oops: :oops: :oops: И друг път да знаеш че като ти изле дивеч на пътя най-добре да не го прекарваш през радиаторите :wink:
За радиатори най-добрия вариант е Nissens или Ауто плюс, които също работят с тях. Ако ме питаш мен и втората ръка е доста добър вариант, но ти си знаеш. Всичко останало от посочените два магазина като нови части не си заслужава, не и за радиатори.