Волво Клуб - България

Full Version: Предницата ми тресе-погнете
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги имам сериозен проблем след смяна на маншон на карето преднцата ми тресе яко с 60-70 км едвам я даржа в пътя вазможно ли е да се е разместила полуоската от скоростната котия или карето нещо да не се е напаснало помагаите Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

BOCK GT1

В BG всичко е възможно :!:
Връщай се обратно в бокса .... :evil: ...... че тук е най-малкото глупаво да се правим всички на майстори с неуместни съвети и предложения :oops:

Ако наистина си сигурен, че преди ти е нямало нищо, бягай обратно при "твоите хора" за проверка, установяване и отстраняване на проблема!
Ама вазможно ли е да се е извадила полуоската Confusedhock: Confusedhock: мисля сам да си я правя затова питам щото маистора дето я праи ми каза че сам имал крива гума ходих на баланс и ми казаха че гумите са супер и не знам........ :gib: :gib: :gib: :gib:

BOCK GT1

Момче, не се занимавай с непривична за теб дейност, ами търси услугите на квалитетен специалист.
Че сервизите са пълни с коли на собственици-самодейци и набедени "майстори".

Обърни се към старозагорската група за съвет и консултация за добри специалисти да ти погледнат колата.

пп:
Коя полуоска са ти сваляли - лява или дясна?
Колата вече е извън бокса оказа се че проблема е в вътрешното каре едната ролка се беше счупила и ролчиците изпадали купих каре за 14 лв от магазин на рено смених го и сичко заспа Big Grin Big Grin имах малко ядове с наливането на маслото защото ми е заоблена пропката и го наливах през отдушника :oops: :oops: :oops: :oops:


искам да попитам някои по запознат каде са отишли ролките на старото каре защото предполагам че са някаде из скоростната котия и евентуално да очаквам ли да ми направят проблем :roll: :roll: :roll:

BOCK GT1

Ако говориш за един от трите иглени лагера на вътрешното каре, то със сигурност "иглите" рано или късно ще ти направят голям проблем.
Бройката им беше някъде около 28 +/- ако не греша.
Обикновено част от тях "залепват" на долната, магнитна пробка.
Други остават в леглото на полуоската към кутията.
А доста от тях маслото ги върти. И после.....
:minigun:
BOCK GT1 Wrote:Ако говориш за един от трите иглени лагера на вътрешното каре, то със сигурност "иглите" рано или късно ще ти направят голям проблем.
Бройката им беше някъде около 28 +/- ако не греша.
Обикновено част от тях "залепват" на долната, магнитна пробка.
Други остават в леглото на полуоската към кутията.
А доста от тях маслото ги върти. И после.....
:minigun:
Аз пък мисля че броиката им беше точно 48 и да се надяваме че няма да ти направят проблем но са вътре в скоростната кутия магнита ги е хванал или поне при мен ги беше хванал заедно със /о/ пръстена Big Grin аз бях късметлия,дано и ти да си! Но за по сигурно разглоби си скоростната кутия че после много глава боли Smile