Волво Клуб - България

Full Version: Газови или маслени амортисьори
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги искам да Ви попитам следното - Дойде време вече са си сменям старите амортисьори на моето волво 460 GLE .Каква е разликата между газовия и масления /кой вози по меко /кой е по издържлив и има ли разлика в цената /Благодаря на всички предварително :wink:
Според мен маслените амортесиори са по добри и возят по меко. Твоето Volvo с новата маска ли е или със старата.
Благодаря все пак за избора ти - същото като на твоята снимка но бяло
Зависи от това как караш и от джоба. Хубави газови - по-твърда возия, по-добро поведение на пътя. Но и по-скъпи. Маслени - обратното. Аз лично избрах газови от спортната серия на Закс и съм доволен
Аз предпочитам маслените защтото возят по меко, а аз не съм тръгнал на състезание просто обичам да ми е по меко а не се едно се возя в Golf :lol: :lol:
благодаря ,колеги мисля да си взема маслени .А тук във форума съм прочел че става ли от лада нива 1/1 вярно ли е това ?някой може ли да ми напише малко повече информация -характеристики и т.н
Вярно е че стават и от Lada, защото аз имах Volvo 440 GLE със старата маска и сложих такива само че требва да се избият едни втулки и да се набият на новите амортесиори и си пасват идеално.И са много по евтини аз ги взех за 42 лв и си ми вършеха същата работа.