Волво Клуб - България

Full Version: Имам странен проблем!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Две от вратити на моето ВОЛВО 340 не могат да се отварят от външната страна ( по точно шофьорската и вратата зад нея ) палчетата се повдигат но вратата се отваря само отвътре, премахнах корите но така и не можах да стигна до ниакакъв полжителен резултат Sad , много сте ви бъда благодарен ако ми дадете съвет как да подходя в тази ситуация..., а и още нещо смених гумите от 13 на 14 (такива ми попаднаха) но разхода ми не пада под 14-15 градско това нормално ли е?....

П.П. Благодаря ви предварително.
След като си ги свалил корите, хубаво огледай механизмите. Накарай някой отвън или ти сам ако стигаш, да движи ръкохватките и ще видиш от къде идва проблема. Аз на старото Волво /343/ нарочно откачих това лостче, което търсиш, за да направя пасажерската врата да се отваря само отвътре. Не ми се влагаха пари в централно, а ме помързява да залягам да заключвам. Когато се возеше някой, след като си затвори вратата - тя е заключена. Щраквах само ключа на шофьорската и воала.
Този разход 14-15 какво е - бензин, газ, дизел, олио...? За кой град става въпрос?
13-ките като ги махна и сложи 14-ки погледна ли с какъв размер ги дават за твоята 3-ка?
Успех и кажи до къде я докара после.
Наща 340 така вратите една по една докато накрая не се наложи бащата да влиза през багажника Big Grin
Иначе проблема е че има едно щивтче което пада и заради това става така , трябва да се свали целия механизам няма дуг начин ! Доста си е тегаво !
Утре ако намеря време ще снимам дръжките ако ги намеря за да видиш за какво става въпрос !
Имал съм този проблем. При мен се беше откачило лостчето от дръжката до ключалката. :!: