Волво Клуб - България

Full Version: Разширителен съд, теч
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравеите, имам едно питане за разширителният съд:
Имапе пукнатина точно кадето тънкият мъркуч влиза в съда, отидох при майстор и го залепи, залепи го много добре с метална мрежичка, специални материали дето издържат на топло игра си напрай го аз бях там и гледах. Минавам аз пак към 200 км и А бе лампата пак свети гледам няма вода пак (викам с лепене няма да стане ясно) и почвам да търся на сатро ма не намерих и докато ми регулираха газовата уредба гледам не от тва дето е лепено ми от самата капачка извира направо отдолу под капаката. Та въпроса е какво може да се направи освен ново/на старо, да не да надува прекалено и да има проблем друг, капачката предполагам има клапан и на някакви атмосвери испуска, може клапана да е прецакан може и да надува над атмосверите и да има друг проблем. Ако е патил някои да сподели.
Поздрав

BOCK GT1

Или капачка или гарнитура.
..... или съда е спукан и под капачката 8)
BOCK GT1 Wrote:Или капачка или гарнитура.
..... или съда е спукан и под капачката 8)

А колега на главата гарнитурата ли, бре че от там да вдига налягането ли. Как да разбера далие това ако е то много неприятно ще е! Само да питам още нещо по темата как се обезвъздушава ситемата на колата, аз си наливам вода и карам. Трябва ли нещо по особенно да правя ?
по скоро предположението на Жоро беше за гарнитурата на капачката на разширителния съд, но нека сам си уточни.
Иначе добре правиш, сипваш и караш
Не се излагай ,аз минах по този път и на края проверих в МП Confusedhock: 30-тина лева е раширителния съд, капачката ми беше ОК но беше около 15 лв .Колко пари даде да обикалиаш по моргите? Big Grin