Волво Клуб - България

Full Version: Тампони на задницата за s40 TD 1998
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте на всички колеги и фенове на марката.Преди няколко дни си закупих s40 TD 1998 но нещо се разхлопа задницата и като отидох в Мотопфое гр.Плевен аз съм от там просто ми стана зле.Оказа се че има бая тампони и тампончета на обща стойност 1500лв за да стане читава задница щото бая хлопа.Има ли някой който да ми каже дали е възможен по икономичен вариант.Много Ви благодаря..!!!
Здрасти колега.Честита ти придобивка.До два ,три дни ще ти направя няколко варианта за всички тампони на задния мост.Все пак хубаво провери ,кое точно тропа да не се окаже като мой клиент преди време заради задно гърне на голф 3
си купи чисто нов заден мост.
Благодаря ти Жоро Smile Ами аз проверих на две места първото беше обикновен сервиз а второто място беше Мото Пфое вярно че не точно всички тампони са за подмяна, но нали се сещаш че като се почне разглабянето и всичко що е старо се къса ( тампони, болтове) Дано поне като я стегна да изкара по-дълго време предвид високите цени!
Имам същия проблем с V40 2.0, търсих и мисля да си поръчам от <!-- m --><a class="postlink" href="http://scantech-bg.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://scantech-bg.com</a><!-- m -->. Някой да има отзиви от там?
tonytr Wrote:Имам същия проблем с V40 2.0, търсих и мисля да си поръчам от <!-- m --><a class="postlink" href="http://scantech-bg.com" onclick="window.open(this.href);return false;">http://scantech-bg.com</a><!-- m -->. Някой да има отзиви от там?
Аз не бих порьчвал на сляпо!
Пример:На повече от колите частите се, доблират с по нови модели а, оттам се получава разминаване.
За напред пускаи запитване и VIN номер на купето 8)
Mitsubishi Carisma
Скан Тех е добър варант колега,съотношението качество-цена е приемливо,но както се спомена по-долу не поръчвай на сляпо,а това което точно ти трябва :wink:
Успех,и ако срещнеш проблем-пиши!
Благодаря Ви за съветите, но аз така и не разбрах нормални ли са цените които ми казаха от Мотопфое около 1500лв за подмяна на всички тампони, биалтки, болтове по задния мост?

BOCK GT1

dragogbg Wrote:Благодаря Ви за съветите, но аз така и не разбрах нормални ли са цените които ми казаха от Мотопфое около 1500лв за подмяна на всички тампони, биалтки, болтове по задния мост?

Не, цените НЕ са нормални, :lol:
а са направо "луди"!
Нормална цена за изброеното по-горе (без смяна амортесьори) за части и труд е 350-600 лв. в зависимост дали ВСИЧКО е за смяна (което просто няма как да се случи, защото колата би останала без заден мост, ако е така). Big Grin

Ако е Всичко, би трябвало да включва следните части:
- 4 бр. фиксиращи щанги (тип биелети)
- 2 бр. биелети
- 2 бр. тампони на надлъжни носачи
- 4 бр. тампони на напречни носачи
- 2 бр. тампони на стабилизираща щанга
- добавяме една шепа нови болтове и гайки (стил а ла МотоПфу)
- Труд = смяна на всичко изброено
- Реглаж на заден и преден мост,
.... което ако е на цена 1500 лв., си е направо за без пари в МП. :oops:
Ами то ако е така тогава от МотоПфое са си направо за разстрел,Естествено удобството при тях е това че намираш всичко на едно място и става бързо, но пък разликата в цените е меко казано "УБЙСТВЕНА" Честно да си призная почти нищо не разбирам от коли, но явно ще трябва да започна да разбирам, че ми писна да давам грешни пари на "УЖ" реномираните фирми.Май стана като с дрехите всичко е Китай и Турция и всичко се купува от едно място само че се продава на различни цени..!!! Дайте някой сервиз кадето да си оправя колата, че в Плевен от мошеници не може да се диша вече...
Pages: 1 2