Волво Клуб - България

Full Version: откраднах-признавам
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги ,пиша тук защото това се отнася само за 850- ките.Та..........както пише в заглавието-откраднах.Откраднах идеята на колегите .Не се сдържах ,неустоях на предизвикателството .Смених тампоните на "магарето"с втулки, както са показали те на снимките .Срамувам се от постъпката си ,но и съм много доволен от резултата .Талкова послушни "стадото коне" не са били никога!Това ляво -дясно на секундата отреагират.Тук ще вметна помоща на един колега и приятел Руслан /да е жив и здрав/който ми продаде Спарко пружините си по ниски с 30 мм. Еееее............ мяяяя такава кола братлета!!Та.................... да не се отклонявам от "кражбата" :lol: ..............Разлика има .Немога да си изкривя сърцето .Една идея по твърдо поема дупките, но завиеш ли....................... не се чуди и за секунда.Аз лично съм възхитен от колата в този си вариянт.Какви ще са последиците ще видим ,но ..........Мерак цена няма !
Сега очаквай от НСБОП да потропат на вратата ти за кражба на интелектуална собственост... да няма "два шамара с крак, абстрахираха детето...." и т.н.
Честито и дано да кара дълго време така!
Може въпросат ми да е глупав но след като няма никаква мека материя да обира ударите и вибрациите няма ли риск от скъсване на ушите?
HAVARA Wrote:Може въпросат ми да е глупав но след като няма никаква мека материя да обира ударите и вибрациите няма ли риск от скъсване на ушите?

Мисля ,че по този начин сега тя /колата/се превърна в една от останалият свят автомобили без така нареченото "магаре ".Дори ми се струва, че е по надеждно като се има в предвид фиксирания вече квадрат.Стана си само с носачи. .Това старото изпълнение мисля ,че е за комфорт .Този комфорт за мен и по спортно настроените фенове мисля ,че е в повече както се вижда на снимките.
п.п Мое мнение.
Малеее колко разглобяване е било!!! :o :o :o
прекланям се пред твоите уменияяяяяяяя и да откраднеш и да го напраааааавииииш Smile