Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за разликата между чейнджъри за XC90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,имам нужда от спешна помощ,дано някой от вас успее да ми помогне.
Става въпрос за следното.Имам ХЦ90 2004 Д5 дизел и не ми работи cd chagera(оказа се че не може да се поправи),и си намерих един от една морга само че тои е от 2.9бензиново волво.Интересуваме дали чейнджърите ще са еднакви,и дали този от бензиновото ще работи и на мойто волво.
Колегата от моргата с който разговарях ми обясни ,че неговият модел е CD-P28,докато моя е CD-CP28,дали това е същественна разлика???

много ще съм благодарен ако някои успее да ми помогнеSmile
Здравей колега,
Би ли ми казал в коя автоморга има Волво ХС90-2.9Т на части че моето е такова и дясното капаче на релсите за багажник е отлетяло нанякъде.
Според мен в ХС90 се монтира музикална уредба с един диск , с CD-ченджър с 6 диска и на най-високото оборудване Екзекутив някаква супер маняшка музика.Най-лесно е да се отиде в МотоПфое и да се пита.Не ти помогнах много, но по-добре нищо отколкото грешно инфо.
Колега това е номера на автоморгата ,обади им се .(052671025)Незнам каде се намира,видях обявата в интернет.

Дано някой успее да ми даде малко инфо,защото утре човека ще ми го праща по еконт.
Балгодаря ти колега за координатите на автоморгата.
Късмет!
Само като идея.Ти си решаваш все пак.Аз си купих от китайските MP3 Player за кола USB / SD Slot, Дистанционно управление и една минифлашка 2 GB качваш на нея каквато музика слушаш включвам го в запалката на багажното и с дистанционното си превключваш или спираш музиката.При мен на морето така се беше напекло таблото че диска блокира и се наложи с пинсети да го вадя.