Волво Клуб - България

Full Version: Потене на стъклата?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги много ми се потят стъклата.От къде може да идва проблема ??Не губя антифриз и пода ми е сух следователно не е от радиаторчето на парното,също така съм махнал и филтъра на купето и продължават да се потят.Най-интересното е че се потят и при сухо време.Примерно вчера вечерта пуснах парното и се изпотиха пуснах климатика и предните три стъкла се изчистиха горе долу,но трудно,а задните си останаха запотени :roll: .Някакви идеи ???
Филтър купе
yuckuJackD Wrote:Филтър купе
Махнах го изобщо филтъра на купето и продължава да се поти. :roll: Сега ще видим дали има разлика,че май си бях забравил клапата затворена и ми въртеше въздуха само в купето Big Grin :oops: :oops: :oops: .Надявам се да е от това,че ми писна да карам на климатик и пак да са ми запотени стъклата Confusedhock:
Колега, аз имах същия проблем. Провери си тръбопроводите точно под филтъра за купете, моя беше запушен с кал и шума... Sad След като го почистих стъклата спряха да се потят(и смяна на филтъра) Smile Поздрави
Когато въздуха ти циркулира само в купето няма начин да не се изпотят.
kombi Wrote:Когато въздуха ти циркулира само в купето няма начин да не се изпотят.
Дам и аз така знам,но хич не съм се сетил за копченцето за циркулацията на купето да погледна :oops: :oops: .Днес сутринта рано към 6 нямах проблеми,нямаше и следа от запотяване Big Grin .Ще видим как ще е при първия дъжд (може и сняг Big Grin )
Na men klapata za cirkulaciqta v kupeto mi shtraka do bezkrainost kato se opitam da izklyucha funkciqta. T.e. karam samo na vytreshna cirkulaciq postoqnno... nqkakvo predlojenie?

Kolega, ot kyde i za kolko vze filtyra za kupe?

Izvinqvam se za latinicata ama prez telefona...