Волво Клуб - България

Full Version: Габарити
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Проблема не е кой знае какво но ако може някой да помогне.
По акция "светлина" видях че не ми свети десният преден габарит. Помъчих се да сваля крушката ама не вдянах как. Обяснете моля. Нищо че сигурно е много лесно.
Колата е 460 - 91 г.
Би трябвало цокъла на крушката да се завърти на 90 градуса по посока, обратна на часовниковата стрелка, след което да се издърпа от тялото на фара. Аз моите ги вадих преди повече от година, бяха заяли и излязоха малко трудно.
Колега,направил съм снимки.но неможах да ги кача-при първа възможност ще ги сложа тук.
Всичко за фара ти:[attachment=16206]
Успех
Благодаря за материала. Справих се
Да попитам, ако карам със включени халогени, когато има магла в града, дали ще ме глобят (нали уж е забранено да се кара с халогени, защо всички така карат?)
lamera32 Wrote:Да попитам, ако карам със включени халогени, когато има магла в града, дали ще ме глобят (нали уж е забранено да се кара с халогени, защо всички така карат?)


Точно за мъгливо време са хологените, било то през деня или през нощта. По никакъв начин не трябва служителете на КАТ да те санкционират, ако караш с вкл.халогени в гореизброените условия, във всички други случаи караш на собствена отговорност и бъди готов всеки от трибуквената организация да ти се прави се велик.
lamera32 Wrote:Да попитам, ако карам със включени халогени, когато има магла в града, дали ще ме глобят (нали уж е забранено да се кара с халогени, защо всички така карат?)

не се тревожи-винаги си виновен....на мен ми взеха 10 точки и 50 лева за невключени фарове ...направих ги да се палят автоматично след запалване на двигателя ...да но не! на другия ден отново 50 кинта ,защото освен фаровете ми светели и халогените ,как да докажа ,че виждам цялата държава в мъгла ....или пък да докажа че съм спрял на стоп ,когато от сто метра са ме видели,че не съм -луда работа ! и сега на въпросния стоп -спирам ,оглеждам се давам малко назад и тогава тръгвам ...