Волво Клуб - България

Full Version: неизгоряла нафта
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,имам проблем с колата 2.5 тди,много ми мирише на неизгоряла нафта,без значебие дали е загрял или студен двг. Масло не гори,компресия има,масло и всички филтри сменени.Изобщо си нямам на идея какво може да е а, и егр-а съм изолирал,махнал съм катализатора. Sad вече не се сещам къде да търся проблема.
свещИ!
Не мисля,че са свещи,защото постоянно си мирише цял ден да не изгася двг,цял ден ще си мирише Smile
може и да греша,ще ги проверя
hristoto Wrote:Не мисля,че са свещи,защото постоянно си мирише цял ден да не изгася двг,цял ден ще си мирише Smile
може и да греша,ще ги проверя
работят си ,както си мислех Smile
Колега, провери реглажа на ГНП-то!!! При мен имаше леко тресене от време на време на ниските обороти, във високите имаше много черни газове от ауспуха...оказа се теч в ГНП-то, поради което като бе студен мотора палеше трудно - налягането на горивото в помпата спадаше.Смених гарнитурките и проблема изчезна - както с черните газове, така и с тресенето.
провери мъркучите нза излишната нафта
Владо Веков Wrote:Колега, провери реглажа на ГНП-то!!! При мен имаше леко тресене от време на време на ниските обороти, във високите имаше много черни газове от ауспуха...оказа се теч в ГНП-то, поради което като бе студен мотора палеше трудно - налягането на горивото в помпата спадаше.Смених гарнитурките и проблема изчезна - както с черните газове, така и с тресенето.

Перфектната диагноза Smile и примен го имаше лекото тресене на ниските ,отидох на майстора и му цитирах написаното от тебеSmile,той се усмихна и ми каза ,че това го е правил преди седмица на ауди А6.
Сега колата е перфектна ,имаш каса може и две бира
Благодаря ти

п.п. незнам какво точно е направил ,но ми взима 150 кинта :roll: