Волво Клуб - България

Full Version: Легален СПАМ !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Гледам, че някои са още пълнички....явно девойката не е нито жадна , нито гладна :twisted: :twisted: :twisted:
Веднъж един дървосекач сякъл дърво над реката и изпуснал брадвата си в нея. Той заплакал от мъка, но пред него се явил Господ и попитал:
- Защо плачеш, човече?
- Как да не плача, изпуснах в реката брадвата си и вече няма да мога да заработвам, за да храня семейството си.
Тогава Господ извадил от реката златна брадва и попитал:
- Това ли е брадвата ти?
- Hе, това не е моята брадва, - отговорил дървосекачът.
Господ извадил от реката сребърна брадва и попитал:
- Може би, това е твоята брадва?
- Hе, и това не е моята брадва, - отговорил дървосекачът.
Hай-накрая, Господ извадил от реката желязна брадва.
- Да, това е моята брадва, - зарадвал се дървосекачът.
- Виждам, че ти си честен човек и съблюдаваш моите заповеди, - казал Господ, - затова вземи със себе си за награда и трите брадви.
Дървосекачът започнал да си живее в добрина и охолство, но за нещастие един ден в реката паднала жена му. Той отново горчиво заплакал. И отново му се явил Господ и го попитал:
- Защо плачеш, човече?
- Как да не плача, като в реката падна жена ми...
Тогава Господ извадил от реката Дженифъp Лопес и попитал:
- Това ли е жена ти?
- Да, това е моята жена, - pадостно отговорил дървосекачът.
Господ се разгневил:
- Ти ме излъга, защо направи това?
- Виждаш ли, о Господи, - отговорил дървосекачът, - тук стана малко недоpазумение. Аз щях да кажа, че това не е моята жена. Ти тогава щеше да извадиш от реката Катрин Зита-Джоунс, а аз пак щях да кажа, че това не е жена ми. Тогава щеше да извадиш от реката моята жена, и аз щях да ти кажа, че точно това е тя - моята жена. Ти щеше да ми дадеш за награда и трите, и какво щях да ги правя? Аз нямаше да мога да изхранвам и трите, и ние четиримата щяхме да сме много нещастни.
Поука: Когато мъжете лъжат, то те го правят достойно и за общото благо :twisted: .
В една клетка затворили няколко маймуни (екип). В клетката имало кашони (ресурс) и банан, закачен на тавана (награда). Една от маймуните (лидер) наредила три кашона един върху друг, покачила се по тях и взела банана. От тавана започнала да пръска студена вода (намеса на Топ мениджмънта). Маймуните се разбягали.
Закачили нов банан. Друга маймуна наредила кашоните, покачила се по тях и взела банана. Пак запръскала студена вода. Останалите маймуни я набили и изяли банана (работа в екип). Закачили нов банан. Сработил "рефлекса на Павлов" - щом една маймуна решила да вземе банана, другите я набили, защото знаели, че всички ще бъдат намокрени, но не всички ще ядат банан (групова отговорност).
Действие Второ: Силата на екипа
Намесил се HR отдела. Подменили една от маймуните (развитие на екипа). Новата маймуна решила да вземе банана, но останалите веднага я набили (фирмена култура). Постепенно подменили всички маймуни. Последната нова маймуна решила да вземе банана. Другите усърдно я набили, без да знаят защо - те никога не били мокрени (Team Spirit)
Big Grin Big Grin
Видове тестване на партньора:
White-Box Testing
Съответства на секс през деня... Виждаш точно кое къде влиза и откъде излиза и внимателно следиш поведението на партньора.
Black-Box Testing
Прилича на секс през нощта... Въобще нямаш представа какво е вкарано, вкарано ли е на правилното място, важен е единствено очаквания резултат.
Пример за успешен тест: Дааа... даааа... по-силно, още...!
Пример за неуспешен тест: Ъ! К'во прайш, бе, простак!
Validation
Правилно ли е това, кoето правим? (морална гледна точка)
Verification
А правим ли го по правилния начин? (техническа гледна точка)
Smoke Testing
Проверява се дали системата е готова да бъде тествана... Нарича се "smoke", тъй като обикновено разговорът започва с тъпи реплики от рода на "Извинявай, имаш ли огънче?".
Usability Testing
Проверявате взаимодействието между вас и партньора си, като обикновено се фокусира на определен обект от системата или малка група обекти (ерогенни зони). Прави се с неопитни тестъри (или тестери, как би трябвало да се напише всъщност?), за да се провери дали интерфейсът е достатъчно интуитивен... Често тестването приключва с т. нар. feedback, който се състои във въпросът "Хареса ли ти?". Някои системи и разработчици подхождат изключително непрофесионално при отрицателен отговор на този въпрос.
Unit Testing
Тества се всяка част от тялото на партньора напълно индивидуално... Т. нар. "фелацио" е типичен пример за unit-тестване, като изключително трябва да се внимава за скрити изтичания (memory leaks).
Integration Testing
Тестване на обособена група от компоненти и интеграцията между тях... Както казва Цеко Сифоня, "йебане с подхвъргане и пощипване под мишките"...
System Testing
Цялостно тестване на системата... от главата до петите, отпред и отзад
System Integration Testing
Как системата се "разбира" с други подобни системи... в сексуален контекст, доколко размерите ви съответстват и да си го кажем направо: ще си паснете ли... А с отговора на въпроса "абе ще влезе ли това голямото нещо в тая малката дупка" се занимава т. нар. Volume Testing.
Adhoc Testing
Вкарвате случайни свои органи в случайни дупки по тялото на партньора си и следите дали няма да изпищи в даден момент...
Performance Testing
В основата на performance testing е начинът, по който се представя партньорът. Тук метриките са в основата на тестването - колко време издържа, изчислява се капацитет от брой пъти на вечер и др.
Compatibility Testing
Това означава доколко партньорът ви се чувства комфортно в дадената обстановка. Естествено, че сексът на хавайски плаж леко ще се различава от този в иглу.
Не бива да се бърка със System Integration Testing.
Load Testing
Или какво натоварване издържа партньорът ви... ще се справи ли с вас? А с двама? А с трима? ...
Recovery Testing
Ще се възстанови ли напълно партньора ви след бурна нощ?
Ще бъде ли в готовност още на следващата сутрин?
Stress Testing
Как реагира системата, когато липсва важен неин компонент... Например, ще издържи ли, ако отиде в командировка за 1 месец ?
Automated Testing
С вибратор... Възможността за човешка грешка поради невнимание (примерно бременност) е сведена до нула.
Re-Testing and Regression Testing
Правите го отново и отново и отново, за да се уверите, че всеки път е едно и също
Разликата е в това, че при re-testing-а го правите със същия партньор, а при regression проверявате дали същите бъгове ги има и в следващите билдове (например, дали по-малката сестра е същата като кака си).
Въобще, има толкова видове и възможности за тестване... Така че... тествайте :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Събуждане на пиян Циганин(ром) :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0dPjkyigMkk[/youtube]
Ако мъжа не излее рога на изобилието върху жена си, то е възможно тя да го снабди с изобилие от рога.
Стойо спамер е великолепен
покланям му се достолепно...
mevdo Wrote:Стойо спамер е великолепен
покланям му се достолепно...

Благодаря уважаеми колега, поклон и пред твоето творчество :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Днес имаше някакъв събор на Volkswagen на Дракон Калояново, за който случайно разбрах тъй като ме помолиха да закарам някои хора. Искаха ми вход 5 лева само за да вляза пеша и да гледам състезание на гоуф бегачки. "Хем сте един от най-големите клубове в България, хем пари искате за вход пешачката, за да ви бъда публика и хем 5 лева, за да гледам гоуфове ли !?" край по темата. Мисля, че е ясно какво стана.. Не съм за парите, за простотията ме е яд Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41