Волво Клуб - България

Пълна версия: Магнетизатори за двигатели
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здавейте. Тука <!-- m --><a class="postlink" href="http://aukro.gbg.bg/item1354595402-magnetizatori-za-dvigateli-1-2-2-3l.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://aukro.gbg.bg/item1354595402-magn ... -2-3l.html</a><!-- m --> един пич продава една джаджа,която намаля разхода, увеличава мощността и т.н. Той я продава за 20лв, а по "официалните страници" е 60лв на примоция. Някой чувал ли е нещо за тия работи?
Здрасти, чел съм за подобни работи, иначе не съм срещал в практиката още. По всички изложени техн.данни на такива изделия излиза, че наистина има ефект от разполагането на специално намагнетизирани неодимови магнити. Имам линкове по въпроса, ама сега не знам къде са и затова не ги прилагам. Дори се предлагат на същия принцип от български производители такива устройства в домакинството за отлагане на котления камък по водопровода, дали бил той след водомера или преди пералнята. Та (ще говоря наизуст, че сега не си спомням точно) магнитните полета от наредените по определен начин магнити ориентират молекулите на горивото и така то изгаря пълноценно. Като намеря пълната статия ще я постна. Отдавна и аз искам да опитам, ама не ми се инвестира засега за сериозно устройство. Някои ще кажат, че това са измислици, но тъй като аз съм техническа личност Smile ме интригуват такива изобретения, но си оставам скептичен, докато не събера достатъчно доказателства за ползата на въпросното устройство.
Засега това открих: http://mazeto.net/index.php?topic=351.30
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=50&t=102775, и това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthre...038&page=1
toshako написа:Здрасти, чел съм за подобни работи, иначе не съм срещал в практиката още. По всички изложени техн.данни на такива изделия излиза, че наистина има ефект от разполагането на специално намагнетизирани неодимови магнити. Имам линкове по въпроса, ама сега не знам къде са и затова не ги прилагам. Дори се предлагат на същия принцип от български производители такива устройства в домакинството за отлагане на котления камък по водопровода, дали бил той след водомера или преди пералнята. Та (ще говоря наизуст, че сега не си спомням точно) магнитните полета от наредените по определен начин магнити ориентират молекулите на горивото и така то изгаря пълноценно. Като намеря пълната статия ще я постна. Отдавна и аз искам да опитам, ама не ми се инвестира засега за сериозно устройство. Някои ще кажат, че това са измислици, но тъй като аз съм техническа личност Smile ме интригуват такива изобретения, но си оставам скептичен, докато не събера достатъчно доказателства за ползата на въпросното устройство.
Засега това открих: http://mazeto.net/index.php?topic=351.30
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=50&t=102775, и това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthre...038&page=1

Пълна лудница.
Абе 20лв не са много пара... Кво ще стане ако го пробвам-най-много да гръмна Big Grin Ама от друга страна 20лв като се втечнят са си три кила ракия... домашна и то!
Ха-ха, то да ти кажа можеш и количката да почерпиш с малко гориво, и тя да намаже малко Smile
ееее, нея редовно си я черпя. не ми ходи нито на годините, нито на килограмите да хоя пеша <!-- m --><a class="postlink" href="http://vz.iminent.com/vz/60791b6c-d086-4bed-9d31-7bcebcf1f151/1/wet.gif" onclick="window.open(this.href);return false;">http://vz.iminent.com/vz/60791b6c-d086- ... /1/wet.gif</a><!-- m -->