Волво Клуб - България

Full Version: ВАРНА - представяне на хим.продукти XENUM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги, приятели,
Имам удоволствието да ви поканя от името на представителите на белгийската фирма XENUM на нарочна презентация организирана за нашия клуб на 22.01.2011 - събота !
Ще бъдат демонстрирани продукти за почистване на дизелова и бензинова горивна апаратура, както и препарати за почистване на интериор и екстериор на автомобила.
Фирмата произвежда масла от най-висок клас , като например естерни такива с добавки като карбон-графит или керамични частици, предназначени за състезателни автомобили и двигатели подложени на екстремални натоварвания.
Хай-тек портфолиото включва още различни добавки, както и аерозолни спрейове с широко приложение. За тези от вас които се интересуват предварително е достатъчно да влязат в www.xenum.eu !
Сборния пункт е на паркинга на Метро от 12.00 след което ще се придвижим в района на автосалоните където е базата, като представянето се очаква да продължи до към 15.00. Ако имате въпроси - моля питайте без да се притеснявате.
Заповядайте!
Мисля да присъствам . И въпросче. - Има ли фирмата добавки към маслото за по добра работа на двигатели на повечко километри като на повечето от нас? Нищо че на таблото нямат и 200 000.
Утре ще разпитаме подробно за продуктите. Само някои да не забравят да дойдат!!!!
Няма да забравим Ицко ,там сме :!:
Презентацията беше на ниво за което благодарим на колегите - показаха на какво са способни качествените продукти на XENUM, само не знам къде се бави целия снимков м'атрял който беше заснет :oops: :oops: :oops:
Ето снимките

Може да благодарим на Ив.Иванов,Наско Парушев и представителите от XENUM за провелата се презентация.
Имаше лекционна част,демонстрации ,но повечето време приятелски разговор с въпроси и отговори .


След толкова време ,това е едно от малкото събития с техническо - информационна насоченост ,
а идеи за такива събития има още отдавна ,във волво клуба.

Презентацията продължи близо 6ч да което можем да благодарим и на лектора .
Ето сайта на XENUM_BG


Моята кола също участва в събитието,като бе третирана за почистване на горивна система .
Коментара ми ще е скромен:
автомобила работи по меко ,равномерно,типичното пушене на TDI-то е много по -малко при форсиране.
Още едно мнение ще дам щом изгоря и добавката в горивото след около 2-е седмици.


Забелязах и нещо интересно .Всички имащи дизелови агрегати взаимствано от AUDI (D5252T...)
са усетили промяната на оборотите на мотора в момент за спиране ,когато колата не е на скорост.
Няма как да не сте се чудили от къде идва тази дразнеща вибрация.Е сега е няма .
Дали днес сутринта ще се появи не зная ,но вчера изчезна .....
Защо и каква е причината ще ми е интересно да науча от примерно г-н Мевдо .


Няма да пропусна да благодаря за CD-то и каталога които получихме на финала[attachment=8509]
Мдааа, прочистването на мотора се усеща веднага след процедурата вижда се и какви неща излизат от испускателната система на автомобила при третирането с препаратите, на моя мотор дори му сипаха карбон-графитна добавка която спомага по-лесното развъртане при студен старт и предпазва мотора от износване създавайки тънък филм по триещите се части Big Grin Big Grin Big Grin
Най-интересно за мен беше почистването на инериора и екстериора на 850-ката на Севдо, там веднага се видя колко мръсотия излезе от иначе чистата кола, а това че пластамасата на бронята си възвърна вида отпреди 14-15 години когато колата е излязла от завода е направо невероятно, също така препаратие за кожен салон който бяха тествани и върху коженето яке на Бат Вальо заслужават адмирации :!: :!: :!:
П.П. А тази ситема за вкарване на смазваща течност в горивната система на автомобилите който ползват АГУ - за нея само бях чел по форумите и не я бях виждал наживо, а тя спасява живота на мотора оборудван АГУ, независимо дали е на метан или пропан-бутан :!: :!: :!:
Много интерсно ми беше, браво. Всичко беше на ниво, както лекциите така и показното. Отначало бях малко скептичен, но сега дори вече се реших да направя и аз една процедура за прочистване на горивната система. Тръгнах си малко по-рано, но искам да разбера как мога да направя резервация за една такава процедура.
Ами ела да ти дам телефони и ще си направиш уговорка !
А тези юнаци оперират ли извън Варна :twisted: че от сайта им не става много ясно? Звучи интересно
Pages: 1 2