Волво Клуб - България

Full Version: Центровка на газов инжекцион Romano
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

имам Volvo V40, 1.8, 16V, 1998-ма. Колата е внос от Италия и е с газов инжекцион Romano. От известно време когато я карам на газ ми прави проблеми от сорта на придърпване, трепери скоростния лост, започна да харчи повече и като цяло имам чувството, че е не е толкова мощна, в сравнение с преди. Сменил съм доста неща, ангренажни ремъци, ролки, водна помпа, съединител и всякакви консумативи. В сервиза, където ми сменят всичките тези неща ми казаха да отдида при някой, който има софтуер точно за този газов инжекцион и да види какъв точно е проблема. Търсих в интернет, но не можах да намеря нищо. Имате ли някакви идеи?

Предварително Благодаря!
Здравей колега. Само като напишеш името на производителя в Гугъл и излизат доста неща за този ГИ.За сервиз в България обаче и аз не открих нищо :roll: . Не разбрах обаче дали само на газ ти е проблема или и на бензин, защото сменените от теб части и консумативи трябва да влияят и на двата вида гориво. Моя съвет е да продължиш да търсиш сервиз, който обслужва твоя вид ГИ или ако ти се играе да видиш къде са газовите филтри и да опиташ да ги смениш. Ако не си го правил обаче-в сервиза.Успех!
Колега провери си кабелите и свещите ако не си ги сменял.От тях се получава придърпването.Като ги смениш и нещата не се оправят тогава търси майстор,щото ще ти вземат паричките ей така.Прочети в раздела Газ там има доста инфо по този проблем.Успех!