Волво Клуб - България
проблем с музиката в S60 - Версия за принтиране

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Форум: Общ форум (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Форум: Музикални системи в колата (Car Audio) (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Тема: проблем с музиката в S60 (/showthread.php?tid=16891)

Страници: 1 2 3


проблем с музиката в S60 - skytenev - 07-09-2013

Здравейте колеги.От няколко дни съм притежател на този автомобил и единственото нещо което засега се сблъсквам като проблем е че при включване на радиото постоянно търси станции и претърсва CD.Така доста време после хваща станция за кратко време и пак търси.И бутоните който са на волана за увеличаване и намаляне също не работят.А Cruise controla отляво си работи нормално.
Ако може за съвет.


Re: проблем с музиката в S60 - Tisho - 07-09-2013

skytenev написа:Здравейте колеги.От няколко дни съм притежател на този автомобил и единственото нещо което засега се сблъсквам като проблем е че при включване на радиото постоянно търси станции и претърсва CD.Така доста време после хваща станция за кратко време и пак търси.И бутоните който са на волана за увеличаване и намаляне също не работят.А Cruise controla отляво си работи нормално.
Ако може за съвет.

Или блокирал бутон, или радиото не е от тази кола. Smile


Re: проблем с музиката в S60 - skytenev - 07-22-2013

Благодаря засега колега.Ще се опитам да сваля музиката за да проверя бутоните защото и аз имам такива съмнения.Само като занчло трябва да разбера как точно се сваля ама мисля да опитам.


Re: проблем с музиката в S60 - mikahack - 07-23-2013

skytenev написа:Благодаря засега колега.Ще се опитам да сваля музиката за да проверя бутоните защото и аз имам такива съмнения.Само като занчло трябва да разбера как точно се сваля ама мисля да опитам.

Здравейте, аз също съм с S60 от ляво на волана имам бутоните за темпомата, но от дясно нямам тези за управление на музиката. Питам се дали отдоло не е пусната инсталация за управление на музиката,а просто да нямам бутоните на волана. Ще помоля, ако успееш да свалиш управлението от волана, да споделиш как, за да видя и аз какво мога да направя по този въпрос.


Re: проблем с музиката в S60 - yuckuJackD - 07-23-2013

Централна конзола S80 (1999-2007)
и
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZmQYcua3_80[/youtube]
УСПЕХ


Re: проблем с музиката в S60 - skytenev - 07-24-2013

На мен засега неми се налага да свалям бутоните от волана.Но сваляйки музиката установих че предната конзола за управлението пише 6 CD а вътре чейнджъра е със 4 CD.Tоест най вероятно има неправилна комуникация.Сега въпроса е кой точно модел от оригиналните музики на Volvo e за 4 CD.


Re: проблем с музиката в S60 - Leper - 07-24-2013

Моя е с 4CD HU 803 с външен усилвател...а за 6 предполагам е с външен CD Changer


Re: проблем с музиката в S60 - yuckuJackD - 07-24-2013

Външния CD Changer е 10 CD-та ...
6CD ченджърите (на P2 колите де) са за навигация и не стават за аудио.


Re: проблем с музиката в S60 - skytenev - 07-25-2013

Проблема е че предният панел е за 6 ЦД а отзад е със сигурност ченджър за 4.Тоест едно от двете е сменяно.Ченджъра си работи но заради грешната комуникация претърсва малко повече време.А иначе свири и най вероятно използва усилватела на радиото.
Вчера намерих едно HU 601 само че е от кола с дясна дирекция.Дали има значение ако някой знае да пише.Иначе отивам по някое време да го сравня с моя панел и ще го вземам.


Re: проблем с музиката в S60 - stefi_pavlov - 07-25-2013

и след това си приготви и още 100лв за Мото Пфое, за препрограмиране, аз моето го смених и не му работеха част от копчетата, и осветлението на бутоните, след смяна на софтуера всичко е ОК.
иначе - лява, дясна дирекция няма значение.