The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage



Волво Клуб - България
AUX Вход ? - Printable Version

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Forum: Общ форум (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Музикални системи в колата (Car Audio) (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Thread: AUX Вход ? (/showthread.php?tid=17509)

Pages: 1 2 3


AUX Вход ? - mar7ooo_92 - 10-08-2013

Здравейте Smile

Гледах темата където са направили колегите за AUX входовете с управляващото блокче, но се чудя дали мога по някакъв начин да използвам само аудио входа,който е за CD-чейнджър без никакви платки на оригиналното радио HU-655 ?
Или по някакъв начин трябва да симулирам,че има чейнджър ?


Re: AUX Вход ? - mar7ooo_92 - 10-14-2013

Има ли запознати по темата ?


Re: AUX Вход ? - momo76 - 10-16-2013

Ми то ако можеше без допълнителни устройства, нямаше и да си играят да ги правят. Тази допълнителната екстра симулира, че има закачен чейнджър и пуска звука.


Re: AUX Вход ? - mar7ooo_92 - 10-16-2013

momo76 Wrote:Ми то ако можеше без допълнителни устройства, нямаше и да си играят да ги правят. Тази допълнителната екстра симулира, че има закачен чейнджър и пуска звука.
Допълнителните устройства не симулират закачен чейнджър а приемат и командите от самото Радио, а не мен мисълта ми е само да използвам входа на Радиото и да си пускам музиката през външен плеър и той няма да се контролира от бутоните на радиото.


Re: AUX Вход ? - bg_tiger1978 - 10-17-2013

И за какво ти е цялата тази дъндания? Допълнителните устройства, към оригиналната музика играят именно ролята на чейнджър, но към тях могат да се слагат SD карти, флашки и да се ползва AUX,четат без проблеми MP3-ки, като същевременно запазваш контрола от самото радио, а при някой от нас и от волана, което си е голямо удобство.


Re: AUX Вход ? - Cavalera - 10-17-2013

Има варианти всякакви, стига да си наясно как да го направиш. Навремето като търсих подобни решения за моето SC, бях попадал на всевъзможни реализации, но при всичките ти трябва наличен чейнджър или емулатор на такъв, за да се отпуши аудио входа за чейнждъра. Имаше варианти от сорта на прекъснат кабел за аудио сигнала от към чейнджъра и направен на вход, а в чейнджъра бучнато CD със записана 1 песен с продължителност 74мин, за да работи входа през това време...


Re: AUX Вход ? - mar7ooo_92 - 10-17-2013

bg_tiger1978 Wrote:И за какво ти е цялата тази дъндания? Допълнителните устройства, към оригиналната музика играят именно ролята на чейнджър, но към тях могат да се слагат SD карти, флашки и да се ползва AUX,четат без проблеми MP3-ки, като същевременно запазваш контрола от самото радио, а при някой от нас и от волана, което си е голямо удобство.
Това е нещо много хубаво и съм гледал клипове за това, но от къде да го намеря? На каква цена?


Re: AUX Вход ? - mar7ooo_92 - 10-17-2013

Cavalera Wrote:Има варианти всякакви, стига да си наясно как да го направиш. Навремето като търсих подобни решения за моето SC, бях попадал на всевъзможни реализации, но при всичките ти трябва наличен чейнджър или емулатор на такъв, за да се отпуши аудио входа за чейнждъра. Имаше варианти от сорта на прекъснат кабел за аудио сигнала от към чейнджъра и направен на вход, а в чейнджъра бучнато CD със записана 1 песен с продължителност 74мин, за да работи входа през това време...
Ами ако имам разни идеи бих се опитал да направя нещо пи въпроса. Знам, че е трудно да се изработи Емулатор, който да може да се контролира от бутоните на радиото, затова ако има по прост начин поне за момента. Някакъв по просто, който само да симулира чейнджър.


Re: AUX Вход ? - bg_tiger1978 - 10-17-2013

Цена около 160-70лв от Громаудио мисля че се пласира в България, Yatour се зове Wink <!-- m --><a class="postlink" href="http://bgcaraudio.com/">http://bgcaraudio.com/</a><!-- m -->


Re: AUX Вход ? - mar7ooo_92 - 10-17-2013

bg_tiger1978 Wrote:Цена около 160-70лв от Громаудио мисля че се пласира в България, Yatour се зове Wink <!-- m --><a class="postlink" href="http://bgcaraudio.com/">http://bgcaraudio.com/</a><!-- m -->
Интересно, че моя модел го няма (HU-655) или аз не съм се оправил със сайта? дали ще стане?