Волво Клуб - България
Вода в купето - Printable Version

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Forum: Volvo cars (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Класическите 8xx модели Volvo (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Вода в купето (/showthread.php?tid=24067)



Вода в купето - st_krasi - 06-09-2017

Колеги,имат ли нашите машини някакво местенце което да е слабост на модела. Вода влиза краката ми, като идва някъде от горе в ляво. Вероятно от под кутията с бушони??? При махнат мокет и колега който налива от вън маркуч виждам лека струйка която прави локва в краката ми. Ако имате идеи как да я спра тази вода даваите !!


Re: Вода в купето - st_krasi - 06-16-2017

Колеги, само да споделя опит след известно търсене на теча, заподозряхме тръбите за отвеждането на водата от предното стъкло . Проблемът е че, в началото си мислехме , че са само две. Но се оказаха четири две от които се виждат само когато се свали кората под чистачките . Едната от тръбите се намира под кутията с бушоните !!! Тази беше се запушила яко при мен и водата почти беше стигнала до бушоните.


Re: Вода в купето - PlimP - 06-18-2017

това си е болежка на модела, при мен се запушва 2,3 пъти в годината, отпуша се лесно с шиш за плете (примерно), без да се разглабя каквото и да е


Re: Вода в купето - st_krasi - 07-13-2017

При мен двете са видими, а двете по скрити едната мисля ,може да се достигне само след сваляне на решетката а едната е завряна под кутията с бушоните !!! Много странно / и трудно откриваема/.И има едни чупки при мен беше зор да я отпуша, кал листа плътна сплав. Аз победиш с твърда тел .


Re: Вода в купето - Stanchoni - 07-15-2017

st_krasi Wrote:При мен двете са видими, а двете по скрити едната мисля ,може да се достигне само след сваляне на решетката а едната е завряна под кутията с бушоните !!! Много странно / и трудно откриваема/.И има едни чупки при мен беше зор да я отпуша, кал листа плътна сплав. Аз победиш с твърда тел .

Ако имаш и люк на комбито, заподозрени са и тръбите на дренажа на люка.