Волво Клуб - България
Мнение за Volvo S80 - Printable Version

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Forum: Volvo cars (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Серии S/V/Cxx на Volvo (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Thread: Мнение за Volvo S80 (/showthread.php?tid=25902)



Мнение за Volvo S80 - sn_ - 07-29-2019

Колеги, здравейте! Някой случайно да има наблюдения над тази обява  https://m.cars.bg/offer/c2926324 . Колата се продава от Мото Пфое. Обсъждана, ли е или ако някой лично я е гледаа или има някакво мнение ще де радвам да го сподели. Благодаря.


RE: Мнение за Volvo S80 - sn_ - 07-29-2019

Току що се връщам от оглед! Външно състояние - убита от каране, скъсани салони, шит некадърно волан, насокоми във фаровете, ръжди по калници и врати! И най - якото е, че не можете да я закачите на компютър, а само да се доворите на документи, които ви копират за актуалното състояние на двигателя и другите системи. Гуми за незабавна смяна. Това, че няма гражданска, винетка и е за пълно обслужване не го коментирам. Да кажем, че е нормално. А, забрави, че няма и дясно странично огледало. Или по - скоро е там, ама цялото е ръждясало и не де вижда нищо, т.е. няма го! Big Grin


RE: Мнение за Volvo S80 - Tisho - 07-29-2019

И с тези 136hp дизел... ще е голяма трагедия да се кара.
Това стои от много време по обявите, ако ставаше за нещо щеше да си е намерило собственик много бързо.
Ръждите по калниците и вратите пък издават некадърно направен ремонт след птп.


RE: Мнение за Volvo S80 - iasku - 07-31-2019

Интересно, че VOLVO SELECT се води проверена програма за употребявани автомобили. Гарантира се вид и поддръжка на автомобила, като се дава 12/24 месеца гаранция. Но важи за автомобили под 5 години и под 100 000 километра. Как 10 годишен автомобил на 250 000 влиза в тази категория е мистерия... Или по-скоро МП използват това и плякат Select и Premium Select на каквото им падне (гледам и пежа и фордове влизат) само и само да се продава.