Волво Клуб - България
добавки - Printable Version

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Forum: Общ технически форум (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Дизел (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Thread: добавки (/showthread.php?tid=26206)



добавки - vava - 01-28-2020

Искам да попитам криели опасност използването на добавка за почистване на горивната система. Купих една опаковка PRO TEC COMMON RAIL CLEAN &PROTECT и съм намислил като ми се открие дълъг път да изгоря един резервоар с тази добавка но ми се върти в главата да не вземе да стане някой сакътлък затова реших да попитам за възможните рискове .
За нафтата винаги ползвам добавка и определено съм доволен но такава за почистване не съм използвал. То първо трябваше да питам и тогава да я купувам ама здраве да е ...


RE: добавки - BukToP - 01-28-2020

Аз все си мисля, че БГ нафтата износва дюзите не ги запушва та да трябва да се "чистят" с добавки. Ако са се скапали няма добавка, която да ги върне към живот. Ремонт си трябва.


RE: добавки - baykata - 02-15-2020

Същата добавка съм слагал на жената на колата 1,6хди в минимално количество нафта 5-6 литра. След като я изгоря почти до края заредих и от тогава двигателя подобри работата си. Не и се плаши и слагай смело.


RE: добавки - Dobri V50 - 06-30-2020

Продукта е направен да помага, не да вреди. Когато човек пие лекатства ги пие за да му помогнат и с добавките при колите е така.