The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с електрическото управление на шофьорската седалка

#1
Здравейте, колеги! Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Автомобилът е 2007 XC90 D5 Executive. Електрическото управление на шофьорската седалка работи само около половин минута след отключване, и то само след като автомобилът е бил заключен поне няколко минути.
Reply

#2
Здравей колега, а работи ли управлението след като е запалена колата? Втория ми въпрос е на колко години ти е акумулатора?
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Reply

#3
Привет. Автомобилът не е (все още) мой Big Grin, правих оглед онзи ден и това е една от наистина малкото забележки по него. Управлението работи само сигурно по-малко и от минута след като се запали колата, и след това спира да работи. Ако просто се изгаси и запали отново, управлението отново не работи. Трябва колата да се изгаси, да се заключи, да се изчакат няколко минути, да се отключи и запали - и чак тогава управлението работи.. отново само сигурно по-малко и от минута Big Grin Акумулаторът честно казано не знам колко е нов, но предполагам не е от него, понеже други признаци за слаб акумулатор не забелязах.
Reply

#4
Какви грешки записва?
Четохте ли колата?
Едва ли е проблемен акумолатор, по скоро има вероятност модула на седалката да не е от тази кола.
Reply

#5
В понеделник вероятно ще ходим на преглед и диагностика в Мото Пфое, и ще видим какво ще кажат. Исках да проверя дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, и колко сложно/скъпо би могло да е решението.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)