The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с автоматична скоростна кутия Volvo xc70 2008 2.4 D5

#1
Привет, скоро закупих Волво хц70 2008 2.4 Д5. Направих едно пътуване около 1000км напълно безпроблемно. При обслужване на двигателя забелязах теч от маркучите на охладителя на кутията. Докато чаках доставката им карах автомобила и един път на 6та карайки с 80 90 км колата претресе няколко пъти. След това сменихме маркучите и маслото на автомата и карах цял ден градско и работеше чудесно докато след едно форсиране за изпреварване започна да тресе обортомера и незнаеше точно на коя предавка е. С подаване отново на газта не смени на долу предавка а ускори тресейки от ниски обороти. Спрях, загасих и запалих наново. Карах 20 мин безпроблемно. Днес пак потеглям и след 5тата минута започна пак. На място на Директна като спра с проблема също играе обортомена. На неутрална всичко е спокойно и преминавайки на Д на място няма проблем. Старото масло на кутията ми казаха че е било мръсно. 

Бихте ли дали съвет, или ориентирали най вече ако някой се е сблъсквал с ремонт на тази кутия къде да търсим проблема и защо се появи. 
Благодаря!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)