The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XC60 и три деца отзад?

#5
Като цяло, за 3 деца нямаш кой знае колко варианти.
Ще ти трябва не само широка задна седалка, но и багажник с голям обем. 
Та ако мноооого държиш на джипка взимай XC90, но практичния избор е XC70.
1-во Багажника е много по-практичен. Благодарение на кубичната (а не пирамидалната)  форма побира много повече багаж. Аз лично возя три детски колела, преди това две колела и бебешка количка (несгъната) и пак остава място за 2 сака и няколко чанти.
Макар и дреболия, като качваш и смъкваш тежки чанти в 90-ката ще трябва повечко да се напъваш с повдигамнето. 
2-ро Колкото и да е голям багажника, за лятна почивка ще ти трябва кутия за покрива или стойки за колела за покрива (ако нямаш теглич) . На 90-ката катеренето ще ти е по-голямо, та ще трябва да си носиш и стълбичка, а по-неприятното е, че на повечето подземни паркинги не ще надвишаш ограничението за височина. В стандартен гараж с кутията също няма да влезеш с кутия на покрива. При ХС70 този проблем го няма.
3. Разликата в просвета е минимална (мисля, че беше 2 см). Двигателите на практика са едни и същи. Голяма разлика в цената на поддъжката няма, но взе пак на 70-ката е малко по-евтина.
---
Волво по-принцип имат интегрирани детски седалки, на втория ред, та дори ако твоята няма може да си потърсиш втора употреба. По удобно е и излиза по-евтино от купуването на столчета.
--
Моята е с 3-ти ред седалки в багажника, но за дълъг път не са практични. В ХС70 са обратно на движението и децата си умират от кеф да се возят там, само се карат кой да седне. 

Ако имаш още въпроси, питай!

(04-07-2019, 03:26 PM)extremalen Wrote: Предлага се от дилър, който я е писал на 200к които са сигурно поне 300. Пича дори е писал шибедаха като панорамен люк така че не разчитам за особена достоверност и коректност от този търговец.

Бъди сигурен, че са поне 500 000. 
Аз имам познати в представителството на друга марка, където имат глобална информационна система. Попадал съм на коли, за които в обявите пише 80 000, а в информационната система излиза, че преди 2 години, когато за последно са влизали в сервиз са били на 320 000.
Покупката на кола от БГ е изключкително рисково! Имай предвид, че в БГ идват НАЙ-евтините коли, които на никой друг пазар в Европа не могат да се продадат. Може би само в Молдова отиват по-големи боклуци. Буквално коли които другаде ще отидат за скрап.
Ако ще си купуваш кола в БГ - то само такава, която е купувана нова в БГ или е купена от частно лице в чужбина.
Най-добре за такъв клас кола е дирекно да си купиш от чужбина и то да не е от автокъща със собственик Мюмюн или с фамилия завърваща на -ич.
Поддръжката и най-вече ремонта на Волво е скъпо удоволствие. Повярвай ми.
Reply



Messages In This Thread
RE: XC60 и три деца отзад? - by ogo - 04-11-2019, 09:39 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)