The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Осъществихме среща с Мото-Пфое

#1
Днес осъществихме втората си среща с Мото-Пфое в центъра на представителството им в Люлин. Присъстваха болшнство от УС- аз, Вили, Бойч и Уни. От тяхна страна бе Христина Баева - бранд мениджър, с коята вече се бяхме виждали на първата среща, Волен Чинков - новият ПР-маркетинг комуникации и Александър Костадинов - Директор Маркетинг и продажби.
Срещата мина много приятно и определено ползотворно. През кратка история на клуба, която само Христина Баева бе чувала, през темата за новия Волво клуб Де Смет към развитието израстването на клуба ни и най-вече конкретно за сътрудничеството ни с Мото-Пфое.
Де Смет са ги посетили, били са доста агресивни доколкото разбрах и с искания за какво ли не. Не бяха очаровани от тях...Разказахме за контакта ни с Volvo Trucks, желанието за реклама и от други компании и фирми, за срещите и нарастването на клуба, за клоновете и съвестните клубари и водачи на отделните клонове. Всеки от нас с гордост може да каже че е член на този клуб, че сме готини и се поддържаме страхотно. Но да не се отплесвам. Имат идеи както и ние имаме. Ще ги нахвърляме и систематизираме, защото са не една - от общи прояви, които да донесат полза и известност на двете страни, както и на обществото, до реклама, съдействие по наболели въпроси за сервизи, през промоции и тест драйв. МИсля че имаме широко поле и вече поглед над него Wink Надяваме се в скоро време схемата да проработи, сега е зародиш, скоро да има втора среща с тях, както и да ни погостуват на клубна такава, да ни видят какво едно цяло и силно сме Smile Аз съм лично много доволна от срещата, специални благодарност и на Nixi, който работи там, но не престава да мисли за клубаWink
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)